MUNEVAL

contacte directe: Jaume Mateu
jmateu@muneval.es
MUNEVAL

Avaluació

MUNEVAL

Participació

MUNEVAL

Transparència

PRODUCTES I SERVEIS

Muneval és un software de participació, vot online i consultes ciudadanes. Un conjunt d’eines online per a municipis amb governs per la fiabilitat.

Els nostres clients són ajuntaments de qualsevol grandària que aposten per la qualitat en la gestió, la transparència, la rendició de comptes i la participació ciutadana.

Els nostres mòduls són intuïtius i fàcils d’utilitzar. La seva contractació inclou suport tècnic i acompanyament personalitzat per treure tot el profit a les diferents funcionalitats.


SOFTWARE D'AVALUACIÓ DE LA GESTIÓ MUNICIPAL

Qualitat en la gestió
Muneval permet autoavaluar la gestió municipal de manera senzilla i gràfica sobre la base de la norma UNE66182:2015 que és certificable. El mòdul inclou una enquesta estandaritzada amb la que poder obtenir la percepció ciutadana sobre la gestió del municipi, i comparar-la amb la pròpia valoració de l'equip gestor.

Smart City
L'eina incorpora un sistema d'avaluació amb el qual conèixer de manera visual el grau de desenvolupament de l'estratègia de Ciutats Intel·ligents.

Beneficis
Comptar amb un diagnòstic ràpid i visual de la qualitat de les polítiques que es desenvolupen.
Possibilitat de certificar la qualitat en la gestió municipal o el posicionament com a Smart City.
Fer partícip a la ciutadania en el diagnòstic i millora de la situació.SOFTWARE DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA, VOT ELECTRÒNIC I CONSULTES

Software de consultes a la ciutadania. Vot online.

El software de consultes ciutadanes suposa un interessant canal de participació que permet realitzar enquestes als ciutadans i ciutadanes -tantes com vulgui- sobre qualsevol assumpte de la vida municipal, obtenint la informació de manera gràfica i rebent valuosos suggeriments de millora

Beneficis
Conèixer la percepció ciutadana respecte als temes d'interès per al municipi.
Rebre valuosos suggeriments de millora per part de ciutadans empadronats o visitants del municipi.
Obtenir reputació com a municipi participatiu.SOFTWARE DE TRANSPARÈNCIA

Transparència Internacional
Permet integrar la informació del municipi seguint els criteris de Transparència Internacional per a Ajuntaments (INDICADORS ITA) i compartir-la automàticament a la seva pròpia web municipal.

Beneficis
Facilitar l'accés a la informació per part de la ciutadania.

Rendició de comptes
Ajudar a complir amb els requisits de la Llei de Transparència.
Posicionar al municipi i millorar el seu grau de transparència.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

AJUNTAMENT D’OLOT
Consultes a la ciutadania amb enviament postal a tots els ciutadans majors de 16 anys d’un codi per a respondre les consultes.
 

AJUNTAMENT DE CALVIÀ
Avaluació directiva de la qualitat en la gestió en base als indicadors de la UNE66182. Estan preparant l’avaluació operativa o tècnica i la ciutadana.
 

AYUNTAMIENTO DE PINTO
Consultes ciutadanes en relació a pressuposts participatius en el marc del projecte “Pinto Gobierno Abierto” y “Pinto Plan Ciudad”. Premi "Buenas prácticas en sistemas de relación con la ciudadanía" de la IX edició de les JOMCAL (Jornades de Modernització i Qualitat).


Ajuntament d'Olot

Ajuntament de Calvià

Ajuntament de Pinto

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top