SAVIA

contacte directe: Javier Prieto - Director de marketing
savia@savia.net
SAVIA Gestió de nòmina i personal
SAVIA Àrea de l'empleat

 
SAVIA Gestió de temps i control horari
SAVIA Oferta d'ocupació pública
SAVIA Analítica de Recursos Humans

PRODUCTES I SERVEIS

Programari de RRHH i Nòmina per a Administracions Públiques brillants
Gestiona amb Savia tot el cicle de recursos humans i impulsa la transformació digital del teu organisme públic i digitalitza totes les àrees clau de la gestió de RRHH. Des de la nòmina o l'OEP, fins al talent, la formació i l'analítica.


Solucions exclusives per a les administracions públiques

Gestió de nòmina i personal
Nòmina i estructura de tot el cicle de càlcul. Sense incertesa legislativa, sense sancions. Dissenyada per als processos de les administracions públiques. Digitalitza i automatitza les funcions econòmiques i essencials de recursos humans. El cicle administratiu i de nòmina és crític en la gestió de recursos humans perquè no hi ha marge derror. Compte amb una eina dissenyada per al sector públic i obté un càlcul fiable i adaptat a la legislació.

Àrea de l'empleat
Descentralitza la gestió de recursos humans, minimitza els processos burocràtics i elimina barreres entre els empleats i l'organització. Connecta els empleats i tècnics de RRHH i aconsegueix una organització sincronitzada.
Ofereix un entorn digital als teus empleats amb experiència mòbil, accessible i connectada. Un canal de gestió i comunicació bidirecional amb accés a tot allò que plantilla necessita.

Gestió de temps i control horari
Control de presència multidispositiu i mòbil per fer una gestió del temps que aporti flexibilitat i igualtat als empleats. Registra la jornada laboral i gestiona la presència dels empleats per garantir un tracte equitatiu i horaris justos. Permet el fitxatge mòbil i biomètric per a tots els llocs, fins i tot aquells que no tenen un lloc de treball fix.

Oferta d'ocupació pública
Gestiona els processos selectius, amb Convoca digitalitzes i automatitzes tot el procés de selecció al sector públic: Oferta d'Ocupació, inscripció, llistes d'admesos, comunicació amb candidats... Cobreix les vacants millor i més ràpidament i obre les portes als empleats públics del futur.

Analítica de Recursos Humans
Dissenyat per ajudar els responsables de personal i càrrecs polítics a analitzar i conèixer amb precisió la situació de la seva organització. Dades i mètriques de RRHH per a l'Administració Pública, HR Optics és la solució d'analítica de RRHH per al sector públic que ordena i presenta visualment les dades de la plantilla. Coneix què passa a la teva organització, detecta patrons i pren decisions sobre la base d'informació objectiva.

Gestió de la formació
Disseny i seguiment de plans de formació integrat amb àrea de l'empleat. Tot plegat sota el prisma de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Realitza la gestió completa dels plans de formació i agilitza el procés integrant l'àrea de l'empleat: des de la definició dels cursos i les convocatòries fins a la gestió de sol·licituds, l'assistència als cursos i el seguiment pressupostari.


Les nostres tres modalitats de desplegament:

Saba cloud
Solució de Recursos Humans i nòmina per a Administració Pública Local. Amb Savia Cloud permet utilitzar totes les nostres solucions mitjançant un pagament per ús en modalitat SaaS. T'ofereix importants avantatges davant de la instal·lació de programari en servidors propis i impulsa la transformació digital dels teus processos de personal.

Outsourcing
Entorn cloud que t'allibera de la nòmina i t'ofereix eines de recursos humans. El tot en un per complir amb el cicle complet de nòmina. Combinem el nostre equip d'especialistes amb tecnologia robotitzada i en un entorn cloud per oferir-te un servei col·laboratiu amb què mai perds el control dels teus processos econòmics.

Plans provincials
Assessorament, planificació i desplegament de plans provincials de Recursos Humans. Perquè la digitalització arriba a tots els municipis, ajudem que les Diputacions impulsin projectes provincials de transformació digital a municipis del territori que de forma individual no podrien afrontar.

P+SAC

ISO 9001
ISO 27001
Esquema Nacional de Seguretat

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Estem a més de 500 organitzacions públiques
Saba amb Ginpix7 lidera el mercat de Gestió de Recursos Humans per a les AAPP, amb més de 500 organitzacions gestionades sumant ajuntaments, diputacions i altres organismes. Ningú no té més experiència que nosaltres en la gestió del personal públic.

Diputació de Castelló
Ajuntament d’Esparraguera
Ajuntament d'Ontinyent

Més clients satisfets aquí

Ajuntament de Granollers

Ajuntament de Manlleu

Ajuntament de Alcobentas

Ajuntament de Mérida

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top