PTV GROUP Iberia

contacte directe: Vidal Roca
Vidal.roca@ptvgroup.com
PTV GROUP Iberia PTV Visum
PTV GROUP Iberia PTV Vissim
PTV GROUP Iberia PTV Optima

PRODUCTES I SERVEIS

Fabricants de software de simulació de trànsit i planificació del transport per a una mobilitat més sostenible i optimitzada

PTV Visum (Simulació macroscòpica i mesoscòpica del trànsit. Modelització de la demanda. Planificació del transport):

PTV Visum és el software de planificació del trànsit i mobilitat líder al món dissenyat per als planificadors de transport potencial a les ciutats. PTV Visum dona una visió holística del teu model de transport.

Aquest software de simulació de transport crea una rèplica digital (digital twin) del teu sistema de transport per poder entendre els problemes actuals i identificar les oportunitats com capacitat de les flotes, inversió en noves línies, canvis d’horaris, potencial dels espais d’estacionament i circulació,etc.

El programari de modelat de transport permet optimitzar el transport públic tenint en compte l’accessibilitat, el control de les emissions, la multi modalitat, la micromobilitat, la mobilitat elèctrica, el transport a demanda, la logística urbana, els vehicles autònoms, etc. Aquest software ajuda a la presa de decisions en polítiques de mobilitat sostenible.

    -Realitza la anàlisis del trànsit, pronòstics i gestió de dades (Big Data) basades en GIS.
    -Modelitza els usuaris de carreteres i les seves interaccions.
    -Planifica els serveis de transport públic.

PTV Visum permet al planificador de transport tenir una visió global de la situació del trànsit. També permet avaluar diferents estratègies i múltiples escenaris hipotètics per a diferents transports com el mitjà privat (cotxes, bicicletes, etc.), públic, compartit i fins i tot autònom.

Prova la versió completa de forma gratuïta de PTV Visum i millora el teu sistema de transport

PTV Vissim (simulació microscòpica i mesoscòpica del trànsit multimodal. Priorització del transport públic. Espai urbà):

PTV Vissim és el software de simulació de trànsit i mobilitat més avançat i complet a nivell mundial. Ja sigui per a transport privat motoritzat, vehicles de transport públic, ciclistes o vianants, PTV Vissim simula el comportament dels conductors i vianants de forma més realista que qualsevol altre programari amb els seus models de moviment exhaustius. Es tracta d'una simulació detallada i representació realista de tots els modes de transport.

    - Simula interaccions completes de vehicles de forma realista a nivell microscòpic. Simulació multimodal del trànsit. Simulació de vehicles autònoms.
    - Modela la demanda, l'oferta i revisa el comportament de moviment a detall. Simulació del fluxe vial.
    - Simula noves formes de mobilitat com CAV i MaaS. Sistemes avançats de gestió del trànsit.Priorització del transport públic.
    - Té en compte la complexitat, les emissions, els events massius. I és una bona eina de cara a la resiliència i per actuar en pro del medi ambient per aconseguir els objectius d'una smart city.
    - S’integra perfectament amb PTV Visum

Característiques que fan PTV Vissim diferent d’altres simuladors del mercat: incorpora simulació de vehicles, simulació de vianants, anàlisi de control del senyal, RBC, anàlisi de pàrquings, modelització eficient, comprovacions de la realitat, experiència d’usuari, modelatge fet a mida, versatilitat, obertura, suport comunitari.


Prova el software de planificació de trànsit PTV Vissim de forma gratuïta i millora la simulació de trànsit


PTV Optima:


El software PTV Optima recolza decisions i genera previsions de trànsit a temps real. Optima transforma la gestió del trànsit de reactiva a proactiva.

- Gestiona tota la teva xarxa de trànsit a temps real. Monitoritza tota la xarxa i rep previsions de trànsit per un període de fins a 60 minuts en endavant, inclusivament davant esdeveniments inesperats.
- Avalua diferents escenaris simultàniament creant la confiança necessària per planejar i executar en casos d'emergència.

PTV Optima combina el modelatge offline de xarxes de transport amb dades capturades en temps real i algorismes. Dades a temps real amb un enfocament basat en models per oferir previsions detallades per a la xarxa. A més, PTV Optima encaixa en l’estructura de TI existent.

Predicció, gestió, control, optimització.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

• ATM utilitza el programari de PTV per analitzar i planificar les operacions. En concret PTV Visum per a una important anàlisi de transport, amb l'objectiu de garantir que els desplaçaments a la metròpoli siguin el més fluids possible. Amb les simulacions de PTV Visum, ATM va crear escenaris per a molts dels seus nous projectes, com ara carrils d'autobús i d'alta ocupació, carrils per a bicicletes, restriccions d'aparcament, nous intercanviadors de transport, i fins i tot per planificar mesures de gestió de la demanda a alguns corredors.

Veure més aquí: https://company.ptvgroup.com/es/atm

• Impacte de la mobilitat generada a l'entorn del centre comercial la maquinista
• Microsimulació de la glorieta de santa Maria del Cap de Madrid per anàlisi detallada d'emissions. Projecte TECNAIRE
• Estudi de trànsit de rotonda a NII (Pont de Molins)
• Diagnosi de la mobilitat a l'enllaç d'Altafulla/Torredembarra de l'AP7 i N340
• Estudi de la mobilitat interna de les noves cotxeres de TMB a Zona Franca
• Anàlisi de la viabilitat socioeconòmica de la construcció d'un nou baixador a Badalona
• Estudi de trànsit i Mobilitat de l'Estudi Informatiu de l'ampliació del tramvia Diagonal-Baix Llobregat entre Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern

Referències d'entitats públiques que disposen del programari PTV
• Ajuntament de Saragossa
• Metro Madrid, EMT Madrid
• Valladolid Transports Públics
• Ajuntament de Lisboa
• Ajuntament de Porto
• Generalitat de Catalunya
• Ajuntament Estrasburg

En general, unes 2.500 ciutats del món tenen el programari PTV.

ATM

Glorieta Santa Maria Cabeza

La Maquinista

TRAM

VIDEOS RELACIONATS

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top