Solsona reforma les instal·lacions de l’Esplai Riallera aquest estiu

A final de mes l’Ajuntament de Solsona iniciarà les obres de reforma de les instal·lacions de l’Esplai Riallera, ubicades a la planta baixa del Casal de Cultura i Joventut. Aquesta intervenció, projectada pels serveis tècnics municipals i considerada urgent per l’estat precari de l’espai i pels seus usos de lleure per part d’infants i joves, tindrà una durada d’uns dos mesos.

La  brigada municipal iniciarà el buidatge del mobiliari i tot el material existent al local a fi que abans de final de mes la constructora adjudicatària, Estany 2011, comenci les obres. S’hi ha projectat l’adequació d’un magatzem per al material, la renovació de la instal·lació elèctrica i d’emergència i evacuació, així com la reconstrucció del bany i el despatx.

Aquesta actuació té un import de 26.116 euros i es finançarà amb romanent líquid de tresoreria de l'exercici passat a partir d'una modificació de crèdit aprovada pel mes de desembre. Si bé inicialment estava previst realitzar-la abans, de comú acord amb l'Esplai es va decidir ajornar la intervenció fins a l'estiu per motius organitzatius de la seva activitat.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top