Solucions de Mapei en impermeabilitzants i consolidants per a fusta

Dins el conjunt de les rutines diàries dels instal·ladors de paviments de fusta i lleugers professionals, s'inclou la necessitat de preparar adequadament tots els aspectes relatius als suports - planimetria, duresa, neteja i humitat-, amb el clar objectiu d'obtenir els millors resultats possibles.

Mapei, proveïdor 360º de el sector de la construcció, porta anys fabricant, investigant i evolucionant diferents solucions constructives, per donar resposta a les característiques de cada obra i projecte.

Concretament i en relació als suports, si aquests no tenen les característiques de duresa adequades, cal recórrer a productes que tornin la duresa i consistència necessària abans de la seva instal·lació. També succeeix habitualment que al detectar que té una humitat residual superior a la permesa, cal fer servir un producte que bloquegi la humitat i permeti la continuïtat de la manipulació de el suport.

A Mapei, conscients de l'àmplia diversitat de suports utilitzats en les obres i les reformes, han creat diverses solucions constructives en funció dels requeriments de el projecte i els diferents suports, ja siguin cimentosos, d'anhidrita, porós o no porós, de marbre, pedra, ceràmica, etc.


ECO PRIM PU 1k

Per suports porosos el producte més adequat i amb un preu molt raonable, és ECO PRIM PU 1k, 1 imprimador poliuretànic, monocomponent, higro enduridor, exempt de dissolvents, amb baixíssima emissió de substàncies orgàniques volàtils (VOC) i amb marcat EC1 R. Aquest imprimador consolida suports que presenten diferents graus de debilitat i es disgrega fàcilment ja siguin de naturalesa cimentosa o d'anhidrita. Una mà de producte és suficient per tornar a el suport les seves característiques de duresa que permetin la instal·lació dels diferents paviments amb total seguretat.

ECO PRIM PU 1k penetra en el suport bloquejant els porus i impedint que la humitat residual afecti els paviments instal·lats posteriorment, creant una barrera eficaç. Al tractar-se d'un producte monocomponent i lliure de dissolvents és possible utilitzar-lo sense necessitat de mescles, i optimitzar el consum del producte. Entre les seves característiques destaca que pot utilitzar-se amb humitats de fins al 6% CM (mètode de carbur) o fins al 98% HR (humitat relativa mesura amb sonda ASTM F2170 - BS 8203) en aplicacions de dues mans. Per la seva total absència de dissolvents, pot ser utilitzat fins i tot en obres i reformes a prop de veïnats o ambients habitats com col·legis, apartaments, oficines, etc.


PRIMER MF

Per suports porosos Mapei proposa també PRIMER MF, a l'igual que ECO PRIM PU 1k, és un producte que consolida i impermeabilitza suports febles i amb humitats superiors a les permeses.

PRIMER MF no conté dissolvents, no és inflamable i posseeix una lleugera olor característica. Pot ser utilitzat en zones properes a estades habitades. Posseeix una baixa viscositat i per tant posseeix un elevat poder de penetració; a més pot diluir amb PRIMER KL en el cas que els suports necessiten una major penetració.

Entres les seves característiques destaca que pot aplicar amb humitats de fins al 6% CM (mètode de carbur) o fins al 100% HR (humitat relativa mesura amb sonda ASTM F2170 - BS 8203) en aplicacions de dues mans. Cal destacar que PRIMER MF és un producte bicomponent epoxídic que ofereix unes prestacions de segellat i duresa final excepcionals, i que pot ser barrejat amb àrid per a realitzar reparacions en el suport. A més aporta a l'instal·lador temps de treball a temperatures elevades (+30 ºC) de fins a 45 minuts, la qual cosa fa del producte un aliat molt valuós en les èpoques temperades.


TRIBLOCK P.

Per suports no absorbents amb humitat residual més alta de l'esperada Mapei disposa igualment d'una solució segura anomenada TRIBLOCK P. Imprimador epoxicimentós, tricomponent, per la impermeabilització de suports humits, fins i tot no absorbents, utilitzat sobretot en terratzos, ceràmics, marbre, pedra , formigó polit i paviments molt compactes i amb alta humitat residual. Un cop aplicat crea una pel·lícula que s'adhereix perfectament a suports llisos i compactes permetent la posterior col·locació de paviments sensibles a la humitat.

Veure fotos de la referència d'obra Universitat de Pàdua. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top