Solucions de qualitat de l'aire interior de SODECA que protegeixen el medi ambient

Tenir cura de l'aire que respirem a interiors alhora que protegim el medi ambient és possible gràcies als mòduls per a la neteja i desinfecció de l'aire amb diferents tecnologies de SODECA. Unes tecnologies pensades per evitar que els contaminants que romanen a l'aire interior perjudiquin l'entorn. D'aquesta manera, podem protegir el medi ambient del fum, les males olors, així com les partícules en suspensió que es produeixen en ambients grassos i amb contaminants produïts per l'ús i l'ocupació, si escollim els equips especialment dissenyats.

ECOLOGY UNIT

Amb una vocació clara cap a un món més verd i amb aire net, els equips de SODECA amb l'etiqueta ECOLOGY UNIT són el resultat del ferm compromís d'innovació en responsabilitat social i en sostenibilitat a favor de l'entorn, el confort i el benestar. Alhora, són la solució ideal per a ambients on els contaminants siguin grassos, oliosos o amb partícules en suspensió. Són uns equips amb tecnologia antigreix que eviten alhora que la brutícia a l'aire als interiors afecti llocs propers, amb el màxim respecte al medi ambient.


SOLUCIONS PER A AMBIENTS OLIS O AMB PARTÍCULES EN SUSPENSIÓ

SODECA ofereix solucions amb un clar compromís de respecte mediambiental que eliminen les partícules en suspensió a les cuines, evitant que la brutícia a l'aire es dispersi també a llocs propers a la zona de treball. Reduir els nivells de fums i olors a les cuines industrials és possible gràcies a la incorporació de la tecnologia de filtres electrostàtics i de carbó actiu a les solucions de filtració i neteja de l'aire.

Un sistema de ventilació dissenyat per a espai amb elevats nivells de concentració de persones i amb ambients grassos és imprescindible per aconseguir un aire net i, a més, filtrat. D'aquesta manera es redueixen les olors molestes de fum a l'entorn de treball, i també, l'acumulació de greix als conductes.
 
• Els filtres electrostàtics (FE) són especialment adequats per a l'eliminació de substàncies contaminants com ara partícules, bacteris i compostos orgànics volàtils (VOC). L'alt rendiment d'aquests filtres juntament amb l'alta capacitat de captura de partícules fan que aquests equips treballin amb unes pèrdues de càrrega molt reduïdes i, per tant, oferint un consum elèctric molt baix en comparació dels sistemes de filtratge mecànic convencionals.
• Els filtres de cartutx de carbó actiu estan dissenyats específicament per al tractament de grans cabals d'aire minimitzant la pèrdua de càrrega. La tecnologia de filtres de carbó actiu és ideal per a l'eliminació de contaminants no desitjats, atrapar olors, gasos i al·lèrgens. També és recomanada per a la purificació de contaminants produïts per l'ús i l'ocupació del local.


MÒDULS PER A LA NETEJA I DESINFECCIÓ DE L'AIRE

SODECA ha desenvolupat noves solucions per netejar i desinfectar l'aire en entorns especialment grassos, amb males olors i diferents partícules en suspensió. Amb una filtració i desinfecció eficaç aconseguim un aire net i un entorn saludable a la zona de treball oferint un millor confort per a tot l'equip.

MF (UNITATS AMB FILTRES): Unitats de filtració sense ventilador amb diferents possibilitats de filtres, dissenyades per a la neteja de l'aire a través de la captació de les partícules sòlides que estan en suspensió a qualsevol tipus d'edifici.


MCA (UNITATS AMB FILTRES CARBÓ ACTIU): Unitats de filtració sense ventilador amb filtres de carbó actiu en cartutx. La tecnologia de filtres de carbó actiu és ideal per a l'eliminació de contaminants no desitjats, atrapar olors, gasos i al·lèrgens. També és recomanada per a la purificació de contaminants produïts per l'ús i l'ocupació del local.MPCO (UNITATS AMB TECNOLOGIA FOTOCATÀLISI): Unitats de filtració sense ventilador amb tecnologia basada en la fotocatàlisi. Aquesta tecnologia és una eina potent per a la purificació de l'aire i superfícies properes, accelerant la descomposició natural de la matèria orgànica. Els nostres equips compten addicionalment amb uns mòduls integrats amb tecnologia d'ionització positiva i negativa, millorant l'eficàcia purificadora davant de pols ultrafines i olors.MFE (UNITATS AMB FILTRES ELECTROSTÀTICS): Unitats de filtració sense ventilador amb filtres electrostàtics d'alta eficiència. La purificació de l'aire a través de la desinfecció amb tecnologia de filtres electrostàtics FE és ideal per a ambients on els contaminants siguin grassos, oliosos o amb partícules en suspensió i que habitualment saturin amb rapidesa els filtres mecànics o tèxtils; sent els filtres electrostàtics rentables i de fàcil manteniment.
Per a més informació CONTACTA AQUÍ
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top