Solucions de SODECA per a la filtració i neteja de l'aire a cuines professionals

SODECA presenta noves solucions aplicades a cuines professionals amb un clar compromís i respecte mediambiental per eliminar les partícules en suspensió, evitant que la brutícia a l'aire es dispersi també a llocs propers a la zona de treball.

Amb la incorporació de la tecnologia de filtres electrostàtics i de carbó actiu a les solucions de filtració i neteja de l'aire és possible reduir els nivells de fums i olors a les cuines industrials. D'aquesta manera es redueixen les olors molestes de fum a l'entorn de treball, i també, l'acumulació de greix als conductes.

• Els filtres electrostàtics (FE) són especialment adequats per a l'eliminació de substàncies contaminants com ara partícules, bacteris i compostos orgànics volàtils (VOC). L'alt rendiment d'aquests filtres juntament amb l'alta capacitat de captura de partícules fan que aquests equips treballin amb unes pèrdues de càrrega molt reduïdes i, per tant, oferint un consum elèctric molt baix en comparació dels sistemes de filtratge mecànic convencionals.
• Els filtres de cartutx de carbó actiu estan dissenyats específicament per al tractament de grans cabals d'aire minimitzant la pèrdua de càrrega. La tecnologia de filtres de carbó actiu és ideal per a l'eliminació de contaminants no desitjats, atrapar olors, gasos i al·lèrgens. També és recomanada per a la purificació de contaminants produïts per l'ús i l'ocupació del local.
Amb una filtració i desinfecció eficaç aconseguim un aire net i un entorn saludable a la zona de treball oferint un millor confort per a tot l'equip.

ECOLOGY UNIT

SODECA ha desenvolupat noves solucions per netejar i desinfectar l'aire en entorns especialment grassos, amb males olors i diferents partícules en suspensió, però amb respecte mediambiental. Amb una vocació clara cap a un món més verd i amb aire net, els equips de SODECA amb l'etiqueta ECOLOGY UNIT són el resultat del ferm compromís d'innovació en responsabilitat social i en sostenibilitat a favor de l'entorn, el confort i el benestar. Alhora, són la solució ideal per a ambients on els contaminants siguin grassos, oliosos o amb partícules en suspensió. Són uns equips amb tecnologia antigreix que eviten al mateix temps que la brutícia a l'aire als interiors afecti a llocs propers, amb el màxim respecte al medi ambient. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top