NEBULIZERAIR, S.L.

contacte directe: Sonia Avancés
savances@nebulizerair.com
NEBULIZERAIR, S.L. MINI COMPACT
NEBULIZERAIR, S.L. COMPACT
NEBULIZERAIR, S.L. TOTEM
NEBULIZERAIR, S.L. TOTEM DUAL PURE

PRODUCTES I SERVEIS


SOLUCIONS DE PURIFICACIÓ DE L'AIRE DE LES CIUTATS

A Nebulizair som distribuïdors oficials de PURETi que fa servir una tecnologia disruptiva per netejar i purificar l'aire a través del diòxid de titani convertit en una solució aquosa cristal·lina aplicable fàcilment sobre tot tipus de superfícies no poroses com vidres, acers, lones, etc ... quedant un percentatge molt més alt de l'TiO2 (fotocatalitzador) exposat a la llum aconseguint resultats exponencialment més efectius. És la 3era generació de productes fotocatalítics. Es tracta d'un producte totalment respectuós amb el medi ambient i amb les persones.

Amb la nostra experiència de 20 anys en nebulització, apliquem aquest tipus de producte fotocatalitzador sobre superfícies pensant especialment en netejar i purificar l'aire de les ciutats.


Els ajuntaments poden actuar proactivamente a netejar i purificar l' aire de la seva ciutat amb fotocatalítics d'última generació

Fins ara, els ajuntaments adoptaven polítiques passives per a restringir la contaminació a les seves ciutats: fer més zones de vianants, restringir l'accés a determinades zones, etc. Ara amb l'aplicació d'aquests productes fotocatalíticos els ajuntaments tenen la possibilitat de determinar polítiques actives en determinades zones.

Funcions de les nostres nebulizaciones amb PUERTi


                                           

Funció autonetejadora                  Generació d'Oxígen

(a través de Fotocatàlisi)                  (1 m2 producte ≈ 1arbre)EXPERTS EN SISTEMES DE NEBULITZACIÓ
               

Dissenyem solucions de nebulització a mida per a qualsevol necessitat. La nostra experiència en el camp de nebulització ens permet treballar amb qualsevol tipus de líquid, en qualsevol tipus de superfície. Els sistemes de nebulització de Nebulizerair són únics i patentats. S'adapten a la normativa marcada pel Ministeri de Sanitat i Consum.

La nebulització és transformar un líquid en forma de microgotes. Aquest sistema permet arribar a més espais, més lluny i de manera uniforme. No mulla, ja que la quantitat és més reduïda i evita crear taques. Utilitzar qualsevol tipus de líquids i fa que s'evapori més ràpidament i es realitzi la funció desitjada al tacte.

Des de Nebulizerair t'oferim un producte únic i personalitzat que s'adapti a qualsevol necessitat, per això, t'assessorem per a crear el teu sistema de nebulización a mesura o, bé, optar per una de les nostres solucions estàndard.

També hem desenvolupat una línia específica per a la higienització d'espais i superfícies contra virus i bacteris a causa del COVID. Per a la desinfecció, la nebulització és la tècnica més completa, ràpida, efectiva i segura.


APLICACIÓ DE NEBULIZACIÓ PER A QUALSEVOL SECTOR

Els nostres sistemes de nebulització actuen com a barrera enfront de la propagació de bacteris i virus. Les nostres solucions poden brindar seguretat als treballadors, clients i usuaris de qualsevol espai i superfície.

-Espais privats
-Espais públics
-Salut
-Indústria
-HorecaLES NOSTRES SOLUCIONS DE NEBULITZACIÓ

Sistemes de nebulització patentats i amb totes les garanties.

Coneix les nostres solucions estàndard o a mesura per a nebulitzar qualsevol líquid en els teus espais i superfícies segons cada característica i necessitat.
 • MINI COMPACT
  Mini Compact és un equip de nebulització portàtil, pensat per a facilitar la nebulització de qualsevol mena de líquid en qualsevol superfície d'una manera senzilla i pràctica.
   
 • COMPACT
  Compact és un equip de nebulització de gran capacitat, pensat per a permetre la nebulització de tota mena de líquids en qualsevol mena de superfície de manera pràctica i efectiva.
   
 • TOTEM
  Totem és un equip de nebulització ergonòmic pensat per a permetre una còmoda nebulització amb tota mena de líquids en qualsevol mena de superfície, tant si és per a superfícies o objectes com si ho és per a la pell humana.
   
 • TOTEM DUAL PURE
  Totem Dual Pure és un equip estàtic que, mitjançant filtres certificats Hepa14, filtra l'aire de l'ambient per a purificar-lo i desinfectar-lo.
   
 • SOLUCIONS A MIDA
  Solucions adaptades i especials.  A Nebulizerair tenim la capacitat de desenvolupar projectes de nebulització personalitzada, sobre la base de les característiques, el sector i els objectius de la teva empresa. Adaptem els sistemes en diferents formats per a garantir el màxim ajust a les teves expectatives. La nostra experiència ens permet oferir la màxima excel·lència en el disseny d'aquestes solucions adaptades.

Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorarem perquè definir la solució que s'ajusti a cada necessitat.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top