Solucions eficients de SODECA amb motor ec technology i electrònica integrada

Les solucions eficients de SODECA estan equipades amb motors EC TECHNOLOGY que permeten fins a un estalvi energètic del 70%.

Les sèries de ventiladors CBD/EC, CJBD/EC, CJBD/EC/AL i CJBD/EC/CPC han estat dissenyades per a la captació i l'extracció d'aire, amb la possibilitat d'aplicació en conductes, tant a zones residencials i sector comercial com, en zones amb altes exigències d'insonorització i versatilitat.

Les tapes intercanviables entre si doten aquest equip d'una versatilitat excepcional permetent orientar l'aspiració en qualsevol direcció. Així mateix, les xapes prelacades i els perfils estructurals d'alumini augmenten la vida útil de ventilador evitant la corrosió. A més, gràcies al motor EC Technology d'alt rendiment podem assegurar la reducció del consum elèctric.

Amb la incorporació del sistema “EC CONTROL” als equips CJBD/EC/CPC aconseguim un control de pressió constant (CPC) que ens permet mantenir una extracció d'aire controlada, a més de regular els canvis de pressió produïts per exemple per obertura de portes . Aquest sistema incorpora les funcions necessàries per a la regulació automàtica del sistema VMC ajustant els paràmetres de velocitat de gir del ventilador a necessitat de la renovació i la qualitat d'aire desitjats. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top