Solucions Geogràfiques inventaria els camins públics de diferents municipis de la comarca del Gironès

Enguany Solucions Geogràfiques està realitzant amb èxit els inventaris de camins públics de diferents municipis de la comarca del Gironès. Una tasca que mitjançant treball de camp, recerca de documentació històrica i experiència de la gent del lloc permet ordenar i gestionar millor el territori.

 

Cal recordar que l'inventari de camins públics és un registre administratiu que identifica i descriu els camins públics d'ús públic de titularitat municipal en sòl no urbanitzable. Aquest inventari forma part de l'inventari de béns de domini públic d'ús públic del municipi. Permet tenir el coneixement sobre l'extensió i característiques de la xarxa de camins municipals i proporciona seguretat jurídica a l'Ajuntament, als veïns i propietaris del terme municipal, en delimitar clarament el marc recíproc de drets i obligacions.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top