TECFA

contacte directe: Comercial
info@tecfa.com
TECFA

Disseny gràfic

TECFA

Disseny multimèdia

TECFA

Preimpressió

TECFA

Impressió

TECFA

Productes

PRODUCTES I SERVEIS

SOLUCIONS

disseny gràfic
Creativitat, corporatiu, packaging, publicitari i editorial

disseny multimèdia
Interactius, disseny web, 3D, programació i prestacions

preimpressió clàssica i automatitzada
Maquetació, fotografia digital, retoc fotogràfic, revisió, composició, programació, correcció ortotipogràfica i d'estil, traducció, escanejat, manteniment de continguts web, dibuix tècnic, il·lustració.

impressió offset i digital
Imposició, ctp, offset, manipulació i acabats especials

impressió digital gran format
Material PLV: suports d'impressió, tótems, displays, banner fix, banner enrollable, roll-up, pop-up.

 

PRODUCTE

t-Sistec
És la nova aplicació de TECFA per a la gestió avançada de continguts i l'edició automatitzada de publicacions

t-Paper 
És un producte molt fàcil d'utilitzar, comprensible i intuïtiu, que li permetrà transformar les seves publicacions impreses en publicacions digitals interactives i oferir als seus clients una nova experiència.

t-Docs 
És una aplicació desenvolupada íntegrament pel departament de Solucions e.Màrqueting de TECFA

 

SERVEIS

t-Com
És la nova aplicació de TECFA per realitzar on-line un rigorós control de la gestió dels seus projectes de comunicació, una útil eina dissenyada per adaptar-se a la seva estructura empresarial permetent-li accedir a tot tipus d'informació relacionada amb l'estat dels seus treballs: característiques tècniques, informació econòmica i logística de lliurament, podent realitzar la descàrrega de documents administratius relacionats amb els mateixos, pressupostos, albarans de lliurament, etc.

t-Seo
El control i seguiment on-line dels projectes d'edició queda definitivament resolt amb la incorporació en els seus sistemes de treball de la nova aplicació de TECFA. Una utilitat adaptable a tot tipus d'entorns de treball amb la qual aconseguirà una perfecta integració client/proveïdor durant tot el procés d'edició.

t-Net
És la nova aplicació de TECFA per a la gestió de l'arxiu documental. Per molt extens i complex que sigui el seu contingut, la redacció d'un eficaç procediment d'etiquetatge en funció de la seva organització comercial contribuirà a l'optimització dels seus recursos de comunicació.

P+SAC

TECFA fa un pas important en matèria mediambiental convertint-se en una de les primeres impremtes a Espanya a obtenir la “Certificació PEFC”. Aquesta certificació acredita que el paper utilitzat en TECFA per a la impressió dels seus fabricats, prové de la fusta utilitzada per a la producció de pasta de cel·lulosa procedent de boscos gestionats de forma sostenible, una responsabilitat que afecta al fabricador, al distribuïdor de paper i finalment a l'impressor que certifica la seva cadena de custòdia, com a garantia per al client final, que està adquirint un producte certificat.

 
PEFC
La política de respecte mediambiental implantada per TECFA ha estat recompensada amb la certificació PEFC/14-38-00014 (24-04-09), que garanteix el seguiment d'un Sistema de Control de la Cadena de Custòdia de Productes Forestals per a les activitats d'ARTS GRÀFIQUES.
 
ISO
Tecfa Group ha obtingut recentment la certificació ISO 12647-2:2004 Amd. 1:2007 (juliol 2009), que assegura que l'Estandardització de la Producció Offset implantada per Tecfoto, S.L. compleix rigorosament amb els procediments de control del color fins a la producció final
 
Certificat de Calibratge
Els objectius de Qualitat fixats per Tecfoto, S.L. per a la seva divisió d'impressió offset han propiciat la consecució del certificat de calibratge n.° 17470 (15-07-09), estès per laboratori acreditat sota la norma UNE-EN ISO 17025.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

  


F.C. Barcelona

Kelme

Seat

L'Illa Diagonal

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top