Solucions tecnològiques i innovadores per a persones dependents

El proper 14 de Novembre tindrà lloc el Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a les persones dependents pretén dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors de l’entorn de la B30 que treballin en l’àmbit de les tecnologies socio-sanitàries.

Aquest fòrum, organitzat pel el Parc de Recerca UAB i la Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Corporació Sanitària Parc Taulí, comptarà amb un espai on investigadors podran presentar el seu projecte o oferta tecnològica. Forma part dels projectes atorgats pel Servei Català d’Ocupació (SOC) “Dinamització Econòmica de l’Entorn de la B30 mitjançant la transferència de coneixement i la innovació” i “Nous mecanismes de cooperació per millorar la competitivitat de les empreses” al PRUAB i a PES respectivament.

L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als problemes habituals de persones dependents.

El Fòrum de Tecnologies i Innovació per a la Dependència s’organitza en tres parts:
 – Conferència marc sobre innovació en l’àmbit socio-sanitari
– Marketplace per presentar les tendències en recerca
– Brokerage entre els participants

Es tracta doncs d’ un punt de trobada on el coneixement, la recerca i la col•laboració entre entitats, investigadors i empreses esdevindrà d’utilitat per promoure acords, projectes i innovacions en l’àmbit socio-sanitari i de solucions tecnològiques per a les persones dependents.

Més informació: http://www.forumdependencia.cat/index.html
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top