Sophos email Appliance incorpora tecnologia sandboxing per reduir el risc d'amenaces

Sophos, líder global en seguretat per a protecció de xarxes i endpoints, ha anunciat que Sophos email Appliance ara també inclou Sophos Sandstorm, una avançada tecnologia sandboxing de nova generació que detecta, bloqueja i respon de forma ràpida i precisa davant ciberamenaces sofisticades i en constant canvi.

Sophos Sandstorm és una tecnologia de seguretat contra amenaces avançades persistents (APT) i malware de dia zero. Per combatre les amenaces esmunyedisses que tenen com a objectiu comptes de correu electrònic en múltiples plataformes i dispositius mòbils, les empreses necessiten una protecció no basada en firmes, a més de la protecció contra el malware tradicional. Les amenaces estan actualment dissenyades per passar desapercebudes, utilitzant tècniques polimòrfiques i d'ocultació per a impedir i retardar la seva detecció. Els ciberdelinqüents d'avui dia també estan prenent mesures de manera proactiva per assenyalar, investigar i crackejar les mesures de seguretat específiques de les empreses mitjançant l'enviament de malware personalitzat adjunt a missatges de correu electrònic aparentment benignes. Sophos Sandstorm utilitza una tecnologia potent basada en el núvol que aïlla i tracta aquest tipus d'amenaces abans que entrin a les xarxes corporatives. A més ofereix als responsables de TI informes detallats de comportament i anàlisi de les amenaces per a un major seguiment i poder actuar en cas necessari.

"Sophos Sandstorm combina la prevenció, detecció i investigació en una mateixa solució, per protegir-se davant els cibercriminals que ara utilitzen tàctiques d'enginyeria social amb nou malware desconegut per envair les xarxes de l'empresa", diu Bryan Barney, vicepresident sènior i director general en Sophos Network Security Group. "Mantenir les amenaces fora de la xarxa empresarial és una primera línia de defensa fonamental. Sophos Sandstorm aïlla automàticament els arxius per determinar si són segurs, proporcionant a l'instant una capa addicional de detecció i protecció. Les tecnologies avançades sovint són massa cares i requereixen coneixements extra de seguretat per aplicar-les i monitoritzar. Sophos està canviant això, oferint a totes les empreses accés a una protecció avançada que és assequible i fàcil d'implementar".

Sophos Sandstorm determina el comportament d'amenaces potencials a través de múltiples sistemes operatius, entre els quals s'inclouen Windows, Mac i Android; hosts físics i virtuals; xarxes; correu web; documents Word i PDF; més de 20 tipus d'arxius; aplicacions mòbils i molt més. Sophos Sandstorm està disponible com una opció de subscripció en Sophos email Appliance 4.0.

Sophos Sandstorm també està disponible com una opció per Sophos web Appliance, una avançada solució de protecció web que escaneja el contingut i bloqueja les amenaces web més recents. Els clients també tindran l'opció d'afegir Sophos Sandstorm a Sophos UTM 9.4, una completa solució de tallafocs, que actualment es troba en fase beta.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top