Sophos potencia la seva plataforma de gestió basada en el núvol Sophos Central amb Sophos email

Sophos, líder global en seguretat per a protecció de xarxes i endpoints, ha anunciat la disponibilitat de Sophos email en la seva plataforma de gestió basada en el núvol Sophos Central. Els clients i partners ja poden administrar les seves solucions de protecció de correu junt els productes de seguretat de Sophos per endpoint, mòbil, web i wireless des d'un panell de control unificat i fàcil d'utilitzar. Sophos email potencia la seguretat en aplicacions email cloud per a proveïdors líders, entre els quals s'inclouen Microsoft Office 365, Microsoft Exchange 2013 i Google Apps for Work.

Segons revela un estudi recent dut a terme per Sophos, les empreses s'estan canviant a l'email cloud tant per a serveis d'infraestructura com de seguretat. Un 38% utilitza el núvol com a primera plataforma per a la gestió d'emails i un 43% fa servir un servei cloud per a la seguretat de l'email. El servei cloud més popular és Office 365, però la seguretat és una de les majors preocupacions per a aquests usuaris amb un 50% d'acord amb que les solucions de seguretat d'un tercer és essencial per reforçar la seguretat de l'Office 365. El ransomware, els arxius adjunts, les URL malicioses, els virus i el phishing són considerades com les cinc amenaces més importants, amb un 50% dels enquestats assegurant estar molt preocupats respecte a elles. Tot i el coneixement d'aquests perills, més d'un quart dels enquestats admeten que poques vegades o mai revisen la seva política de seguretat email per comprovar que segueix sent efectiva.

"El correu electrònic segueix sent la plataforma de lliurament favorita dels cibercriminals per atacar les empreses amb tot tipus d'amenaces. Sentim que el phishing, ransomware i fins i tot l'spam burlen sovint la protecció de serveis populars de correu electrònic basats en el núvol ", assegura Bryan Barney, vicepresident sènior i mànager general de Network Security Group a Sophos. "Els partners de canal i els departaments de TI necessiten solucions de seguretat especialitzades en veure que els fabricants de sistemes de correu electrònic són incapaços de controlar el dinàmic panorama d'amenaces. La seguretat oferta en els paquets de correu electrònic basats en el núvol no és suficient per a les empreses que tenen un repte considerable en la prevenció de continguts maliciosos i sospitosos de correu electrònic en tota la seva xarxa ".

Sophos E-mail és una opció cloud segura que ha estat pensada per impulsar i simplificar la seguretat email al món dels negocis. Incorpora el guardonat motor de protecció enfront d'amenaces de Sophos i tecnologies avançades de protecció específica per email addicionals, com ara les agressives tecnologies heurístiques específiques de context (CXMail) desenvolupades i mantingudes pels SophosLabs. La família de detecció d'estratègies CXMail està dissenyada expressament per frenar les amenaces com el ransomware, que normalment es distribueixen a través d'arxius adjunts infectats en els correus electrònics. La incorporació de l'accés segur a l'email a Sophos Central integra la tecnologia de Reflexió Networks, empresa que Sophos va adquirir el 2015.

"Office 365 és una solució extremadament popular entre els nostres clients", comenta Shawn Mendel, director d'Engineering Services, Earthbend i partner de Sophos. "No obstant això, una vegada que s'implementa, els administradors de sistemes sovint ens contacten perquè no estan convençuts que la seva protecció sigui suficient per prevenir els persistents atacs actuals. La capacitat de protecció de Sophos email davant del ransomware és fonamental. Tot i les formacions habituals, els empleats encara obren certs emails i són víctimes del phishing. El panell de control cloud permetrà al meu equip una configuració ràpida i fàcil i afegir comptes a mesura que necessitin els clients."

Sophos email es maneja des Sophos Central, on el panell de control permet als partners i als proveïdors de serveis gestionats (MSPS) controlar i configurar, distribuir llicències, afegir nous clients i monitoritzar en temps real l'activitat del client. La consola de control única mostra tots els serveis als quals el client està subscrit, fent que les oportunitats d'increment de vendes i cross-selling s'observin més clares ajudant els partners a impulsar els seus ingressos recurrents.

Sophos ven de manera exclusiva a través del seu canal de més de 20.000 resellers a tot el món i es dedica a l'èxit i creixement dels seus partners. Com a part de la seva estratègia de negoci "channel first, channel only", la companyia ofereix formació tècnica i de vendes, programes de certificació, recursos de marca comuna màrqueting, suport les 24 hores i formació intensiva sobre el panell de control de Sophos Central per ajudar a desenvolupar les habilitats i experiència dels seus partners de tot el món.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top