la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

SylvoAcció, la marca per a la gestió forestal integral de Talher i Procuradors Bosch-Serrahima

Les mercantils Talher i Procuradors Forestals Bosch-Serrahima s’han associat per a crear un projecte conjunt i oferir serveis de Gestió Forestal Integral.

SylvoAcció es la marca comercial sota la qual les dues empreses treballaran de manera conjunta, enfocades a prestar servei tant a les Administracions Públiques com a les Associacions de Propietaris Forestals.

Des de SylvoAcció s’ofereix un servei global, tancant el cercle, des de la planificació estratègica fins a l’execució dels treballs, de manera eficient, sostenible i econòmicament racional.

Els eixos principals de Sylvoacció són:

Execució d’obres en terrenys forestals, incloent la gestió integral de finques, els treballs de millora i aprofitament forestal, la realització de franges de prevenció d’incendis, i plantacions i reforestacions
Gabinet tècnic especialitzat forestal, amb capacitat i solvència per a l’elaboració d’Instruments d’Ordenació Forestal, tramitació de subvencions i ajuts, redacció de projectes (plans de prevenció d’incendis, plans especials, estudis d’impacte ambiental i paisatgístic), assessorament ambiental, tècnic i jurídic, estudis històrics i socioeconòmics del patrimoni forestal municipal, informes pericials, i elaboració de tot tipus de cartografia.
Serveis de col·laboració público-privada, entre els que destaquen el suport per a la creació d’associacions de propietaris forestals, la redacció i execució de projectes de gestió conjunta, la promoció d’acords de custòdia de finques públiques i privades, l’inventari de camins municipals i d’espais d’interès natural, la senyalització d’itineraris i gestió d’àrees de lleure, i la dinamització turística mitjançant col•laboració público-privada.


Presentació a la Fira de la Biomassa de Vic

SylvoAcció va ser presentada al públic aprofitant la celebració de la 5ª Fira de la Biomassa de Vic, celebrada entre els dies 23 i 25 de febrer del 2017. La Fira de Biomassa de Vic es va  posicionar de nou com a punt de referència del sector, amb més de 80 expositors i l’assistència dels diferents actors de l’administració pública i l’empresa privada, així com particulars.

Els objectius de la fira van ser:

Ampliar l’oferta expositiva, obrint l’abast a la biomassa agrícola, no només forestal, i a altres àmbits industrials, com és el sector de la construcció.
Punt de trobada d’associacions i gremis amb els seus associats.
Internacionalització: amb la participació de ponents i assistents d’altres regions d’Europa, que permeten l’intercanvi d’experiències.

Talher | David Gómez Lloría | Gerent Catalunya
Tel. 649 761 370 | dgomez@talher.com | www.talher.com
 
 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto