Talher aposta per l’associacionisme i la participació

Talher s’ha associat durant l’any 2016 al Gremi de Jardineria de Catalunya i al Clúster de la Biomassa de Catalunya. L’empresa, fundada al 1979 a Sabadell, aposta així per promoure el sector, ser un actor participatiu i compartir coneixements amb d’altres.

L’objectiu és ser un referent per al sector públic i privat, com a especialista en obres i serveis de jardineria, treballs forestals, neteja viària i educació ambiental, com és acreditat pels nombrosos contractes amb Ajuntaments de la província de Barcelona.

En aquest sentit, va organitzar al juliol una jornada sobre Gestió Forestal en Finques Públiques per a la millora de boscos i prevenció d’incendis, amb la col·laboració de Procuradors Forestals Bosch-Serrahima i el suport del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Amb la signatura amb el Gremi de Jardineria i el Clúster de la Biomassa, Talher suma 13 associacions a les que és adherida, i que inclouen l’APEVC (Associació de Professionals dels Espais Verds a Catalunya), ACETREF (Associació Catalana d’Empreses de Treballs Forestals), ASERPYMA (Asociación de Empresas Restauradoras del Paisaje y del Medio Ambiente), ASEMFO (Asociación Nacional de Empresas Forestales), AEPJP (Asociación Española de Parques y Jardines Públicos), AAEF (Asociación Andaluza de Empresas Forestales), ASEJA (Asociación Española de Parques y Jardines), AEA (Asociación Española de Arboricultura), AEP (Asociación Española de Paisajistas), ATC (Asociación Técnica de Carreteras) i AVEM (Asociación de Veterinarios Municipales).

Addicionalment, Talher forma part del registre de proveïdors REPRO i s’ha adherit enguany al Pacte Mundial de l’ONU, la iniciativa més important en matèria de responsabilitat social corporativa a nivell mundial. D’entre els compromisos del “UN Global Compact”, com és conegut en anglès, destaquen els relacionats amb la sostenibilitat: mantenir un enfoc preventiu que afavoreixi el medi ambient, fomentar la difusió de tecnologies respectuoses amb el medi ambient i donar suport a les iniciatives encaminades a una major responsabilitat ambiental.

Talher assisteix també anualment al Congrés PARJAP, al Congrés de l’APEVC i a diverses jornades, encaminades al networking, a la compartició d’experiències i a l’avanç global del sector.

L’empresa manté un fort compromís social per mitjà d’acords de col·laboració amb diferents entitats per a la integració sociolaboral de col•lectius desfavorits. És el cas de Insercoop, la Fundació Discapacitat Intel·lectual Catalònia, la Fundació Barberà Promoció i el programa social Singulars M45, entre altres.

També des de l’octubre del 2016, Talher disposa del segell “Etiqueta Responsable”, que reconeix el seu compromís en 11 aspectes clau de la gestió econòmica, social i ambiental de l’empresa i posa de relleu les seves certificacions: la norma internacional de Responsabilitat Social SA8000, la de gestió de la qualitat ISO 9001, la de medi ambient ISO 14001 i la de gestió de la seguretat i la salut OSHAS 18001.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top