Talher i la fundació Formació i Treball signen un conveni de col·laboració per afavorir la inserció laboral

Talher ha signat un conveni de col·laboració amb la fundació Formació i Treball per a la inserció laboral de persones en situació de risc o d’exclusió social.

La col·laboració preveu diverses accions per fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat. Entre elles, el desenvolupament de pràctiques formatives no laborals, ofertes per Talher, destinades a col·lectius desfavorits. Aquestes pràctiques tenen com a objectiu dotar els participants d’eines i recursos pràctics per al desplegament dels seus coneixements en l’empresa, facilitant així la seva integració laboral futura.

També en els casos de què puguin sorgir places vacants a Talher, es promourà la inserció de persones víctimes de violència de gènere i persones amb discapacitat.

Com en altres col·laboracions amb entitats del Tercer Sector, es vol treballar amb les persones en petits equips de treball, que poden derivar a mig termini en la incorporació a la plantilla de treballadors de Talher.

La col·laboració s’estén també a les campanyes de difusió i sensibilització social, i als esdeveniments de contingut social, especialment els dedicats a persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènere, joves en situació d’atur i persones en risc d’exclusió social.

En l’àmbit online, la col·laboració s’obre al portal Inclusión&Empleo (www.inclusionyempleo.es), amb la publicació de notícies i esdeveniments de l’agenda relacionats amb el treball dels col·lectius desfavorits tractats al portal. 


COMPROMESOS PER LA INSERCIÓ SOCIAL: TALHER I FORMACIÓ I TREBALL

Formació i Treball és una fundació privada amb seu a Sant Adrià del Besòs, que té com a missió la formació i la inserció laboral de persones amb especials dificultats personals i sociolaborals, així com el Programa d’Entrega Social (PES) que gestiona l’abastiment de roba, mobles i equipament de la llar a famílies amb pocs recursos derivats per diferents Serveis Socials.

Talher, fundada al 1979 a Sabadell, és especialista en obres i serveis de jardineria, treballs forestals, neteja viària i educació ambiental, operant tant al sector públic com al privat.

Durant la seva llarga trajectòria com a referent del sector, ha anat interioritzant la responsabilitat social per fer-la una part indissoluble de la seva identitat.

L’empresa col·labora amb entitats per a la integració sociolaboral de col·lectius desfavorits, com són Insercoop, la Fundació Discapacitat Intel·lectual Catalònia, la Fundació Barberà Promoció i el programa social Singulars M45.

Al 2016 ha rebut el segell de qualitat Etiqueta Responsable, que posa en valor el compromís empresarial en els àmbits econòmic, social i ambiental, per mitjà de l’examen d’11 aspectes clau.

Per més informació:

Talher | David Gómez Lloría, gerent Catalunya
Tel. 649 761 370 | dgomez@talher.com | www.talher.com

 

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top