Talher prestarà els serveis d’educació ambiental al districte de Sant Andreu de Barcelona

Talher ha sigut adjudicatària dels serveis per implementar i desenvolupar el programa d’educació ambiental del districte de Sant Andreu, destinat a acompanyar la ciutadania en l’adquisició d’hàbits ambientalment responsables, estendre la cultura de la sostenibilitat i estimular l’acció cívica i el treball en xarxa en projectes compartits.

Així, actuarà com a promotor i dinamitzador en contacte amb diferents agents territorials i sectorials, com són els centres cívics, els casals de gent gran, els esplais, les associacions veïnals, però també amb l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona i amb l’equipament d’educació ambiental de referència a la ciutat, La Fàbrica del Sol, també gestionat per Talher per al consistori.

El projecte suposarà dissenyar i portar a terme tres programes d’activitats, en funció dels destinataris: un obert a la població en general, un altre per a centres educatius i un tercer programa per a entitats d’educació en el lleure.

D’entre els camps concrets que es treballaran, destaquen la sensibilització per a la recollida selectiva i la prevenció de residus, el consum responsable, l’autosuficiència energètica, la biodiversitat urbana i les bones pràctiques ambientals, tot promovent la participació ciutadana, la convivència i el civisme.

Les activitats inclouran tallers, visites guiades, tertúlies, conferències, exposicions i d’altres relacionats amb temàtica ambiental.

El servei també compta amb un punt d’informació i atenció al públic que té com a objectiu apropar i facilitar continguts, propostes i aclariments entorn el tema de la sostenibilitat, els punts verds o el Programa Barcelona+Sostenible. L’oficina oferirà atenció presencial tots els dies feiners per part d’un equip tècnic en el camp de les disciplines de ciències ambientals.

Addicionalment, Talher donarà suport tècnic als serveis i equipaments municipals i a les entitats, associacions i grups del districte, amb l’objectiu de fer els actes populars més sostenibles. Es responsabilitzarà, també, de la comunicació i difusió dels serveis i activitats dels programes, mitjançant un pla de comunicació específic, així com dels continguts destinats a la web del districte.

Talher és una empresa de serveis de sostenibilitat -forestal, jardineria, neteja viària i educació ambiental- amb àmplia experiència en la gestió de programes ambientals, havent gestionat per l’Ajuntament de Barcelona el programa “Com Funciona Barcelona?” i responsabilitzant-se del centre educatiu ambiental La Fàbrica del Sol i de la seva agenda d’activitats. Actualment gestiona també les campanyes d’educació ambiental i cívica de Palma, vinculades al nou sistema de recollida de residus de la capital balear, així com l’Espai Lúdic Ambiental per a Famílies LaLudo, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

 

Talher | David Gómez Lloría | Gerent Catalunya
Tel. 649 761 370 | dgomez@talher.com | www.talher.com

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top