Talher realitzarà el manteniment de la jardineria del campus de la UAB

Talher ha resultat adjudicatària dels serveis de manteniment, neteja, desbrossament i reg dels vials i zones ajardinades de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’àmbit de les actuacions abasta espais del campus de Bellaterra, del campus de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) i del campus de Sabadell.

Es tracta d’un servei integral projectat per mantenir en perfectes condicions l’espai en que es mouen els més de 30.000 alumnes dels campus.

Algunes dades posen de relleu la magnitud de les actuacions a portar a terme: més de 8.700 arbres i 13.100 arbustos, més de 133.000 metres quadrats de gespa i 580.000 de prats...

Les actuacions inclouen la plantació i reposició, la poda, l’esporga, el reg, els tractaments fitosanitaris, la sega de gespes, el perfilat de les vores i tot allò necessari per al manteniment i conservació d’aquests espais públics. També es preveu l’assistència 24h a emergències, nevades i riades.

Talher coordinarà també els treballs que duen a terme en aquestes àrees les fundacions socials o entitats socials col•laboradores de la UAB.


SOSTENIBILITAT AMBIENTAL ALS CAMPUS DE LA UAB

La voluntat expressada per la Universitat és reduir l’ús de productes químics en la lluita contra les plagues, la introducció d’elements per optimitzar els recursos hídrics i la gestió eficient dels residus vegetals, amb criteris de sostenibilitat. L’experiència de Talher en aquestes àrees, que ja realitza un Control Integral de Plagues (CIP) a altres municipis, permetrà avançar en els objectius fixats per la UAB.

La durada del contracte serà de 3 anys amb possibilitats de pròrroga per uns altres 3 més.

Talher és una empresa nascuda a Catalunya i que és reconeguda per la seva experiència de 37 anys al sector de la jardineria, forestal i educació ambiental. La seva aposta, com a valor diferencial, és la formació del personal, la prevenció de riscos i l’ús de les últimes tecnologies

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top