Talher s'adhereix al Pacte Mundial de la ONU

L’objectiu del “UN Global Compact”, com es conegut en anglès, és què les empreses alineen les seves estratègies i operacions amb els principis universals del respecte al medi ambient, els drets humans i laborals i la lluita contra la corrupció.

El compromís de les empreses signants es concreta en una gestió ètica basada en 10 principis, que deriven d’acords universalment reconeguts com són la Declaració de Rio sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament, la Declaració de l’Organització Internacional del Treball sobre els Principis i Drets Fonamentals del Treball, la Declaració Universal dels Drets Humans i la Convenció de la ONU contra la Corrupció.

Pel que fa a polítiques de sostenibilitat, destaquen els punts que comprometen les empreses a mantenir un enfoc preventiu que afavoreixi el medi ambient, a fomentar la difusió de tecnologies respectuoses amb el medi ambient, o a donar suport a les iniciatives encaminades a una major responsabilitat ambiental.

Talher complia aquests requeriments ja abans de signar el Pacte Mundial, fruit de les polítiques internes de RSC. Entre d’altres, fa ús de tractaments biològics a l’arbrat per la lluita contra les plagues, utilitza medis d’última tecnologia per minimitzar riscos i soroll als treballs forestals, o gestiona els principals programes d’educació ambiental de l’Ajuntament de Barcelona: “La Fàbrica del Sol” i “Com funciona Barcelona”.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top