Talher s’adjudica els serveis de gestió de l’equipament d’educació ambiental “La Fàbrica del Sol”

L’empresa Talher, que compta amb més de 30 anys d’experiència, s’ha adjudicat el servei de gestió de l’equipament d’educació ambiental “La fàbrica del sol” que pertany a l’Ajuntament de Barcelona. El contracte, que és d’un import de  219.530,90€/any sense IVA per un total de 2+2 anys, també inclou el foment de l’ocupació de les persones amb dificultats  particulars d’inserció laboral.
 
La Fàbrica del Sol és un equipament municipal de l’Ajuntament de Barcelona, d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.
Talher, com a proveïdor de serveis mediambientals, ofereix solucions especialitzades per administracions orientades a la cura i millora de l’entorn que s’estructuren en cinc línies fonamentals:

- Obres i serveis de jardineria
- Serveis forestals
- Recuperació ambiental
- Manteniment d’infraestructures
- Treballs de gestió de fauna natural i urbana
- I materials diàctics. Desde fulletons informatius, quaderns de treball pels alumnes, manualitats d’orientacions didàctiques per professors, animacions, jocs multimèdia, pàgines web, etc.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top