OMO GESTIÓ I SERVEIS S.L.

contacte directe: Pere Dorca
gestio@omogestio.com
OMO GESTIÓ I SERVEIS S.L.

Façanes Mur Cortina

OMO GESTIÓ I SERVEIS S.L.

Façanes Industrials

OMO GESTIÓ I SERVEIS S.L.

Portes Metàl·liques

OMO GESTIÓ I SERVEIS S.L.

Finestres alumini

OMO GESTIÓ I SERVEIS S.L.

Disseny propi i
Oficina Tècnica

PRODUCTES I SERVEIS

Murs cortina
Per donar una imatge innovadora i moderna a la seva façana li proposem diferents tipologies de murs cortina. Nosaltres ens encarreguem de dissenyar-li tant la façana com l'entrada principal, donant a aquesta última especial rellevància, ja que és el punt cap a on deuen dirigir-se els seus clients.

Façanes industrials
Tot tipus de panells sandvitx, alumini compost, plaques Trespa, pilars folrats amb xapes d'acer inoxidable i marquesina sobre l'entrada principal també en acer inoxidable.

Estructures metàl·liques
Podem fabricar estructures de tot tipus, tamany y material, portes, passarel·les, suports, bancades... Dissenyem portes en xapa corten, de lama mallorquina o de xapa, i sempre sobre estructura resistent, correderes i automàtiques.
Podem subministrar-li portes d'entrada residencials, per a garatge i naus industrials.

Tancaments d’alumini
Tenim un ampli catàleg de finestres i claraboies, combinant tant acabats com formes. Som especialistes en finestres de gamma alta, on posem total atenció i cura en la fabricació i muntatge, per que vostè rebi les seves finestres amb tota garantia de qualitat i confiança. Comptem amb la distribució de Schüco, una marca líder a nivell mundial.

Oficina Tècnica
Tenim la capacitat de dissenyar qualsevol producte o solució que ens proposi. La nostra Oficina Tècnica li ofereix la possibilitat de realitzar un estudi previ i detallat, amb la finalitat de mostrar-li varies possibilitats a l'hora de portar a terme el seu projecte

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Generalitat de Catalunya
Edifici emblemàtic situat a Girona capital. Façana principal formada per tubs el·líptic penjats amb tirants d’acer inoxidable suportant vidres de grans dimensions. Sistema d’anclatje de vidre amb grapes d’acer inoxidable aportant una estètica immillorable. Gran para-sol format per xapes perforades d’acer inoxidable.

Llar d’infants El Morrot
Tancament de vidre U-Glas en pendent, amb alternances de lluminositat entre-posant cameres d’aire, aïllant Okapane (pannell aïllant translúcid, format per tub alveolats. Difusor de llum, aïllant i millorador de la insonorització) i pannells cartró-guix.

Prestige Hotels - Roses
Estructura formada amb unions articulades que suporta un mur cortina de vidre blau formant una onada. Entrada a recepció i oficines de pannells d'alumini compost i fusta tractada.

Carretillas Girona
Nau industrial recoberta de panells sandwich en plata a toda la part de la façana, portes industrials vasculants Roper.

Marionnaud 
Marionnaud Parfumeries és la Companyia Multinacional líder en el sector de la Perfumeria a Europa. D'origen francès, està instal·lada a Espanya des de l'any 2002 i, actualment, te més de 160 botigues distribuides per tota la peninsula. Marionnaud pertany, des de l'anya 2005, al grupo AS WATSON, que és el major grup de Perfumeria i Health & Beauty del món.

Singulares
Projectes singulars i personalitzats, realizats amb diversos materials com l'aluminio, la xapa corten, inox, vidre...


Escola Bressol Morrot Olot

Piscines Municipals Figueres

Habitatges Uni Girona

Generalitat de Catalunya
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top