la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A XAVIER RODAMILANS
3r TINENT D’ALCALDE I REGIDOR DE POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES DE LA PAERIA

"A part del SAD i el Servei de Teleassistència també tenim el ‘Menjar sobre rodes’ que s’ocupa que a les persones amb problemes per sortir de casa no els falti una dieta equilibrada al seu domicili" llegir+

 

Tarragona aspira a tenir aquest any 6 carregadors per a vehicles elèctrics

Tarragona aspira a tenir aquest any 6 carregadors per a vehicles elèctrics a la via pública. Serien els primers que s'instal·len a la ciutat.

Dels sis carregadors, dos serien dels anomenats "súper ràpids", amb un temps de càrrega de 20 minuts, i els altres quatre serien "ràpids". Els dos "súper ràpids" està previst que s'ubiquin a la Vall de l'Arrabassada i a la plaça Imperial Tarraco, i els quatre ràpids es col·locarien a la Tabacalera, la Vall de l'Arrabassada i dos més a l'Anella Mediterrània.

La instal·lació està pendent de l'aprovació d'una subvenció per part de l'Institut Català de l'Energia, que han sol·licitat la regidoria de Mobilitat juntament amb Aparcaments Municipals de Tarragona, per valor d'uns 300.000 euros, que finançarien el 100% del cost. El gerent de l'AMT, Sergi Arts, ha volgut agrair també a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City la col·laboració en la redacció de la petició de subvenció.

El regidor de mobilitat, Josep Acero, va detallar que "un dels objectius per als propers anys és fomentar el cotxe elèctric" a la ciutat.

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto