Arantec ENGINHERIA

contacte directe: Comercial
comercial@arantec.com
Arantec ENGINHERIA

Estacions meterorològiques connectades internet i xarxes socials

Arantec ENGINHERIA

Sensors control de neu

Arantec ENGINHERIA

Telecobertura de comptadors d'aigua

Arantec ENGINHERIA

Sistema d'alerta risc inundació

Arantec ENGINHERIA

Telecontrol instalacions energètiques

PRODUCTES I SERVEIS

ARANTEC ENGINHERIA ha innovat sobre el concepte del telecontrol i la monitorització remota de sensors creant la gamma de productes SmartyPlanet©.

Aquests productes, concebuts per al nou concepte “Smart City”, ofereixen solucions integrades que són fiables, compatibles, rentables, fàcils d’implementar i intuïtives de fer-les servir.

Els equips són intel·ligents i de fàcil instal·lació, funcionen a través de sensors sense fil i l’enviament de dades és mitjançant comunicació GPRS. També, són 100% respectuosos amb el Medi Ambient i estan connectats permanentment per panells solars.

Les aplicacions, completament gratuïtes per als usuaris i compatibles amb els dispositius d’última generació, són d’alta precisió i excel·lent resolució, concebudes per satisfer les necessitats més exigents.

Les dades són d’àmbit local, actuals i precises, sempre disponibles on-line. Aquesta informació es pot personalitzar per a cada municipi i per a cada usuari en el seu dispositiu que, alhora, pot configurar un sistema de notificacions i compartir-les a les seves xarxes socials preferides.

L’Ajuntament també disposa d’un espai propagandístic en les aplicacions com a mitjà divulgatiu de la informació que consideri més oportuna en cada moment, on també pot inserir un enllaç al web desitjat.

Els preus d’aquestes solucions són molt competitius i ofereixen un còmode pagament mitjançant una mínima quota mensual amb el manteniment inclòs.

“Solucions Ambientals d’última generació a l’abast de tothom”

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

  • Sistema d’alerta primerenca del risc d’inundació a la conca del riu Garona (Conselh Generau d’Aran, Endesa)
  • Control de la qualitat acústica a zona d’oci nocturn dins del casc urbà (Ajuntament de Vielha)
  • Xarxa de sensors a l’abocador controlar de residus de Fígols (Consell Comarcal del Pallars Jussà)
  • Monitorització de xarxes anti-allaus al Pirineu (Geobrugg)

Conselh Generau d’Aran

Ajuntament de Vielha

C.C Pallars Jussà

Geobrugg

VIDEOS RELACIONATS

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top