Terrassa en Comú proposa dinamitzar els barris i els polígons

Xavi Matilla, regidor de Terrassa en Comú, ha anunciat dues propostes per dinamitzar alguns carrers de determinats barris i els polígons industrials. Matilla ha definit aquestes propostes com a ‘solucions que aporten un nou objectiu als processos que hi ha a la ciutat i que tenen una rellevància especial perquè posen l’accent en una lògica de concentració’, criticant alhora a l’equip de Govern afirmant que ‘l’Ajutament no té capacitat per aportar tipus de propostes’.

Sobre la proposta de dinamitzar alguns carrers de determinats barris, l’objectiu és ‘identificar aquells carrers en un context de barri amb necessitats, dibuixant un mapa de barris d’aquells que es troben abandonats’.

Matilla ha posat com a exemple el carrer Faraday, al barri de Ca N’Aurell i, per contra, l’exemple de la Rambla de Francesc Macià, afirmant que ‘aquesta zona de la ciutat no li cal una empenta que sí necessiten altres zones’.

Pel que fa als polígons industrials, Matilla ha afirmat que ‘són la ventafocs, hem tendit a menysprear-los’. En aquest sentit, el regidor de TeC ha manifestat que el futur econòmic de la ciutat ‘passa per la seva regeneració’ proposant la redacció d’un pla integral per als polígons de la ciutat que tingui una visió estratègica que superi la visió sectorial.

Per a Matilla, aquesta proposta ‘és un instrument per canalitzar ajudes que puguin arribar a la ciutat’, definint-la com un projecte ‘que pretén aportar nous atributs per permetin dibuixar un nou paradigma i que incorpori mobilitat i accessibilitat als polígons’.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top