Terrassa exposa diverses experiències en una trobada internacional dedicada a l'innovació

L'Ajuntament de Terrassa exposarà la setmana vinent a València diferents experiències dels serveis de Cultura, Innovació i Universitat a la primera Setmana de la Innovació Urbana de València, organitzada per Inndea, una fundació promoguda per l'Ajuntament de la capital valenciana. Responsables tècnics de l'Ajuntament de Terrassa participaran la setmana vinent en aquesta trobada per a presentar el model cultural de la ciutat i el seu Pla d'Especialització Competitiva Territorial. En aquestes jornades, ciutats com Pisa, Amsterdam, Barcelona, Saragossa o Vitoria-Gasteiz mostraran algunes de les seves experiències recents més innovadores.

L'Ajuntament de València ha organitzat aquestes jornades coincidint amb la creació d'un nou ens públic d'innovació urbana, i amb l'objectiu de conèixer casos d'èxit d'altres ciutats de cara a valorar la possibilitat de desenvolupar projectes similars.

A la trobada, Terrassa presentarà el seu model cultural, basat en la innovació i en la recerca de noves formes de governança a les polítiques culturals públiques. Com a exemple, s'exposarà l'experiència del Llibre Blanc de la Cultura, un projecte consensuat per totes les parts implicades i que va comptar amb un procés de participació amb fites com la creació del Consell Municipal de la Cultura i les Arts (2009) o la celebració del Congrés de la Cultura (2013) que, amb més d'un centenar de ponències, va contribuir decisivament en els continguts del llibre.

D'altra banda, la representació municipal presentarà també el Health Care Innovation Lab Orbital.40, un Pla d'Especialització Competitiva Territorial de l'àmbit de la salut. El projecte, liderat per l'Ajuntament de Terrassa amb la implicació de diferents institucions del territori, gira entorn a una estratègia de creixement econòmic basada en la innovació i l'especialització en solucions globals per el desenvolupament d'una vida saludable i l'envelliment actiu.
Les aportacions de Terrassa a la Setmana de la Innovació Urbana de València es presentaran dimecres 18 i divendres 19 de gener al complex Las Naves d'aquesta ciutat.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top