OFERTA GENERAL Teycars

Teycars
VEURE CONDICIONS
El MELEX 391H és el vehicle de càrrega més gran de la línia N.Car matriculable de MELEX, amb una zona de càrrega de 1200x1750 mm i una capacitat per transportar càrregues de fins a 610 kg per la via pública i fins a 1.000 kg en zones privades i especialment habilitades.

La coneguda marca de vehicles elèctrics Polonesa presenta un vehicle molt útil i sobretot molt versàtil, amb una gran adaptabilitat a tot tipus de situacions gràcies a les moltes configuracions que ofereix la seva zona de càrrega.

El seu sistema de tracció, que incorpora tecnologia per a l'estalvi d'energia, inclou un motor d'AC (Corrent Alterna) de 5.0 Kw lliure de manteniment. El paquet estàndard de 8 bateries permet cobrir una distància de fins a 80 km per càrrega, però si no és suficient per a, la versió de 72V ofereix més autonomia i permet conduir el MELEX 391 fins a 120 km amb una sola càrrega.

El MELEX 391H s'erigeix com una de les alternatives més interessants per al treball en via pública per a Ajuntaments i Administracions Públiques.

    


Per més informació en www.teycars.com
Vehicles elèctrics

OFERTA ESTRELLA Teycars

Teycars
MELEX 391H, per al treball en via pública
Zona de càrrega:1200x1750 mm. Capacitat 610 kg per la via pública i fins a 1.000 kg en zones privades. Sistema de tracció d'estalvi d'energia, motor d'AC de 5.0 Kw. Distàncies de 80/120 km
Teycars

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top