PROVEÏDORS DE Traduccions/Transcripcions

DEMANA EL PRESSUPOST QUE NECESSITIS a tots els proveïdors de: Traduccions/Transcripcions
Sense compromís i en un click. Et respondran en 24 h. Màxim
DEMANA PRESSUPOST

OPEN IDIOMES

OPEN IDIOMES

Open Idiomes S.L. és una agència de traducció a tots els idiomes que compta amb més de 16 anys d’experiència, una labor avalada per la fidelitat dels nostres clients, provinents de tots els sectors del mercat. Més de 500 empreses, ajuntaments, Generalitat i organismes tant d’aquí com de la resta d’Europa han dipositat la seva confiança en nosaltres i continuen creient en la qualitat i el rigor lingüístic dels nostres serveis.
Avui dia la comunicació és un element clau que aporta valor afegit a qualsevol activitat. Transmetre la informació i el missatge a una altra cultura no es limita a traduir paraules, sinó que consisteix en transferir eficaçment la idea comunicativa original. Per això, Open Idiomes us ofereix solucions lingüístiques de la màxima qualitat: traduccions, correccions, transcripcions i interpretacions.

Isabel la Catòlica, 24-30, 2on 1a
08291 Ripollet
93 592 19 00

MALLOL TRADUCTORS

MALLOL TRADUCTORS

Especialitzats en transcripcions des de l'any 1979. Fem les transcripcions dels plens del Parlament de Catalunya, comissions de l'Ajuntament de Barcelona, plens de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, de l'Ajuntament de Rubí, de l'Ajuntament de Cerdanyola, de l'Ajuntament de Cabrera de Mar, del Consell Comarcal del Maresme, en alguns d'aquests casos també redactem les actes. Només ens heu de fer arribar l'arxiu de so, ja us diríem com, i us preparem un pressupost, segur que agraireu poder externalitzar aquesta tasca tan feixuga però tan necessària,i, a més a més, a preus molt assequibles. D'aquesta manera tindreu les Actes acabades molt abans del següent ple, amb la qual cosa s'agilita l'activitat administrativa i, és clar, política de l'ajuntament.

C/ Cardedeu 25, baixos
08023 Barcelona
932 857 050 - 619 41 63 32

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top