Transgruas serà present a SMOPYC

Transgrúas convida als seus clients a la propera edició de SMOPYC que finalment tindrà lloc a Saragossa del 7 al 20 de novembre. L'empresa comptarà amb 1.000m2 d'espai amb exposició dels seus productes i presentarà les últimes novetats en equips per a elevació i transport.

L'empresa disposarà d'un estand, a la zona exterior, nº 26, on es podran veure les seves equips per a elevació i transport i les seves últimes novetats:

• Grues hidràuliques articulades FASSI: s’exposaran nous models com la F1450R HXP, amb 8 perllongues hidràuliques mes jib L816 de 8 tones., de capacitat, a destacar el nou disseny del braç secundari i perllongues decagonals. A més, s’exposarà una F1650RA versió standard darrere cabina, sobre camió de 4 eixos i F1650RAL la versió llarga de 46 mts d'abast vertical, també sobre camió de 4 eixos, un F820 amb una carrosseria de rescat de vehicles, i per últim un dels models més populars de la gamma mitjana pesada la F545 muntada sobre tractora 3 eixos, entre d'altres models que portaran a terra. A més de moltes altres millores en tota la gamma com l’increment de la velocitat de les grues fins a un 100% en alguns moviments, noves zones de l'àrea de treball, i una important evolució en els muntatges.

• Mini grues d'erugues JEKKO: a la fira es podrà veure de prop una gran varietat de productes, tant mini grues, com grues articulades sobre erugues, com minicargadores i robots vidriers i manipuladors de vidre: JF990, SPX532 o SPX650 i els MPK06. A més, Transgruas presentarà la nova ventosa per grua sobre camió JMV800 de 800 kgr de capacitat.

• Grues monobrazo MAXILIFT: es podrà veure en funcionament una mostra de petites grues de grans prestacions, com la ML150 o l'ANT M50.

• Semiremolcs D'ANGELIS: hi haurà també dues semiremolcs: 1 3S425 G-light, el qual ofereix una capacitat de càrrega de 42,5 Tn i el semiremolc de llit rebaixada 2T3B, amb una capacitat de càrrega de 42tn.

• Grua pick & carry ORMIG: es tindrà l'oportunitat de veure la grua Pick & Carry de 15tn INDOOR, ultra compacta i elèctrica.

• Plataformes aèries Multitel Pagliero: comptaran amb la novetat de la MXE 200 de 20 mts., A més de la MX250 de 25 m.

• Equip de ganxo Marrel: AFEGIR EXLAND s'exposarà un dels seus equips Portacontenedor estrella: el al20, que ofereix una potència d'elevació de 20 tn.

• Grues per a reciclatge i forestal LIV i CRANAB: diversos dels models més Innovadors de la companyia.

• Gran varietat d'accessoris per a grues: s'exposaran grapes, rotators, portapalets, piastres ... i com a novetat un pop de Gusella, el SHZ254, de 4 pales, creat especialment per al mercat espanyol.

Transgruas encara aquesta nova edició amb molta il·lusió i ganes de presentar les seves novetats i tenir l'oportunitat de conversar i intercanviar opinions amb tots els assistents.

Per accedir a la fira i rebre l’acreditació clicar aquí


 
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top