Trobada de Gestió Intel·ligent de Ciutat

Els propers 22 i 23 de novembre es donaran cita a la primera "Trobada de Gestió Intelligent de Ciutat" a Benalmádena, convocats pel seu Ajuntament i el Club d'Innovació, representants de més d'un centenar d'entitats locals per a conèixer millor com gestionar la ciutat d'una manera més intelligent, incorporant les noves tecnologies, integrant plataformes, aplicant nous models de gestió, finançament, contractació i informació.

Referents com Gijón, Alcobendas, Màlaga, Sant Boi, Terrassa i molts altres ajuntaments juntament amb el de Benalmádena, compartiran la seva experiència i propostes al costat de les empreses que donen suport a la transformació de les nostres ciutats en la seva àmplia agenda de treball. En aquesta convocatòria que reuneix prop de mig centenar de ponents, té especial interès la presència del secretari general d'Administració Digital del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública que presentarà la posició de la nova administració davant la transformació digital. També seran objecte de debat a través de dinàmiques de grups de treball amb experts, matèries com les Smart Cities (Serveis públics, Indicadors de gestió i Models de ciutat), la Transformació digital (Transformació, Cloud, Tributs i recaptació) i el Govern obert i la Innovació (Participació i transparència, Obertura de dades, i Innovació). Les taules de debat recolliran temes tan importants com el saber "on estan les subvencions i que faig amb elles?", "L’aplicació eficient del sistema tributari", els "riscos d'ignorar l'ENS i el RGPD", i es farà un exercici de ficció pensant en "la ciutat del 2045".

També i de la mà d'administracions i empreses es parlarà d'Infraestructures i plataformes Smart en Ciutats reals, Serveis integrals en Cloud, Identitat digital, Compliment normatiu, Gestió de subministraments, Models de costos de serveis, i en particular es donarà a conèixer l'aposta de Benalmádena amb el seu "Model Integrat de Gestió de la Ciutat".

Una convocatòria que reuneix dos-cents representants de més d'un centenar d'administracions locals amb el suport de la FEMP i del COSITAL i la col·laboració d'empreses líders en aquestes matèries com TSystems, CGI, Huawei, Paradox Engineering i Ricoh, juntament amb Claritic, Firmaprofesional, Fujitsu i Vortal, a més de Ambiser, Institut CIES i Microcad.

Una Trobada per a responsables del canvi i la transformació que tindrà lloc a l'Hotel Polinèsia de Benalmádena dijous 22 i divendres 23 de novembre pròxims.

Els interessats poden encara accedir a inscriure a aquesta Trobada de caràcter gratuït per a tots els responsables públics través de la pàgina web de la "Trobada de Gestió Intel·ligent de Ciutat".

Más información:
www.eGICBenalmadena.es
http://egicbenalmadena.es/2018/11/17/gestionar-de-forma-mas-inteligente-tu-ciudad-esta-a-tu-alcance/

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top