ULTRACOAT EASY PLUS, producte destacat de Mapei per a la protecció de la fusta

Mapei, el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, desitja destacar la popularitat collida en el mercat per ULTRACOAT EASY PLUS, vernís monocomponent 100% poliuretànic i alifàtic desenvolupat amb una propietat autoreticulant per la pròpia companyia.

Tot això fa d’ULTRACOAT EASY PLUS un els millors productes per a l'acabat i la protecció de la fusta, per davant fins i tot d'alguns productes bicomponents del mercat actual, en permetre l'obtenció de resultats de tan sols 18 mg de pèrdua en pes amb la prova Taber Test a 1000 girs, 1000g, mola CS10 segons la norma EN 14354.

Facilitat i seguretat d'aplicació

Certificat pel GEV pels seus baixíssimes emissions de substàncies orgàniques volàtils (VOC) com EC 1, el seu facilitat i seguretat d'aplicació fan d'aquest producte un vernís d'acabat d'alta resistència a l'abrasió i l'ús, així com resistent a les marques de goma i als productes químics habituals.

Caracteritzat per una notable transparència i una alta capacitat de cobriment, ULTRACOAT EASY PLUS es diferencia des del punt de vista estètic dels tradicionals vernissos a l'aigua per la seva transparència i pel to càlid que confereix a la fusta, ressaltant el vetejat natural i absolutament exclusiu d'aquest tipus de paviments.


Múltiples acabats

ULTRACOAT EASY PLUS es presenta disponible en els graus de brillantor 10 gloss mat, 30 gloss setinat i 60 gloss brillant. A més, al complet sistema ULTRACOAT desenvolupat per Mapei per al tractament i la protecció de la fusta hi d'igual manera els acabats a l'oli, i pot decidir entre l'acabat natural a l'oli / oli cera amb un sistema de manteniment absolutament renovat i simplificat gràcies a seva ULTRACOAT OIL CARE, o optar per la despreocupació del manteniment sense renunciar en absolut a l'encant de la fusta i la sensació única de l'acabat ULTRACOAT SOFT TOUCH FINISH en la varietat "Extramate" i "Tacte suau", o per la protecció total amb els graus de brillantor desitjats del ULTRACOAT HIGH TRAFFIC (gloss 10, 30 i 60).
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top