Un nou casal per Igualada

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada  de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el director general d’Acció  Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa, van inaugurar el  nou Casal del Passeig. Es calcula que aquest nou equipament tindrà uns  500 usuaris diaris. Munté va destacar el caràcter intergeneracional del  centre i va dir que “es tracta d’un equipament singular perquè esdevé un model de casal per a la resta de casals de Catalunya”.

En aquest sentit, la consellera va assenyalar els nombrosos  beneficis de les relacions intergeneracionals. Munté va explicar que “volem  anar més enllà del concepte de casal de gent gran i que aquest sigui un  casal cívic amb activitats per infants, joves, adults i persones grans”. “Hem  detectat que majoritària les persones que fan activitats no els importa  l’edat dels participants i veuen molt enriquidor el fet de compartir  espais, experiències i vivències amb col•lectius de diferents edats”, va dir la consellera.

Neus Munté també es va referir a les dificultats que ha patit l’obra  i va destacar que malgrat tot l’equipament s’ha pogut enllestir i “ara la ciutat disposa d’un gran casal de més de 1.600 metres quadrats i molt ben equipat”.  La consellera també va agraïr el suport de l’Ajuntament d’Igualada,  l’Associació de Gent Gran d’Igualada i els professionals del Casal de  Montserrat en tot el procés. Castells, de la seva banda, va agraïr  "el compromís ferm del Govern de la Generalitat amb la ciutat d'Igualada" i es va mostrar molt satisfet de poder "posar a disposició de la ciutat aquest nou equipament".

 
Una inversió de 2,6 milions d’euros


El nou Casal del Passeig, que també allotja les noves dependències  de l’Oficina de Benestar Social i Família a Igualada, ha suposat una  inversió de 2.690.382,35 euros.

L’equipament té una superfície de 1.681,67 metres quadrats  repartits en planta baixa i dos plantes superiors. Entre d’altres  serveis, ofereix sales d’activitats, sala de lectura, perruqueria,  gimnàs, podologia, sala de televisió i una sala polivalent amb escenari,  camerino i magatzem. També disposa de cuina, aules taller i aules  d’informàtica.


Font: Ajuntament d’Igualada
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top