Un nou portal web facilitarà l’arribada de noves empreses a Barberà

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha posat en marxa un nou blog-web per visualitzar el potencial dels polígons industrials del municipi per tal d’apropar la informació al teixit empresarial i facilitar l’aterratge de noves empreses.

La web és una eina que disposa el nou Servei d’Informació avançat dels Polígons d’Activitat Econòmica de Barberà (SIPAE-BdV) que té per objectiu mostrar les dades econòmiques dels polígons. Tanmateix, s’hi mostren dades de l’entorn empresarial, així com de les principals fonts de consulta que l’empresa té al seu abast.

Dins de la web hi ha una eina per cercar naus i sol industrial disponible, recursos per al l’innovació empresarial i un cercador per la localització de comerços de Barberà del Vallès. A més a més, també s’hi mostren dades del municipi de Barberà del Vallès i enllaça amb les principals entitats i administracions en matèria de suport a la consolidació i creixement de l’empresa.

La recent estrenada web també vol ser un nou canal de comunicació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb el teixit empresarial alhora de respondre i donar solucions davant de dubtes i qüestions relatives als polígons.

Per una banda la web SIPAE de Barberà aglutina tots els recursos generats per les administracions públiques per ser consultats per l’empresariat. Per altra, posa en valor el potencial de les diferents àrees industrials del municipi per tal de donar a conèixer aquestes i facilitar l’aterratge de noves empreses.


Font: Ajuntament de Barberà del Vallès

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top