Una cinquantena de persones prioritzen les propostes que es podran votar als pressupostos participatius de Cassà de la Selva

Una cinquantena de persones van participar al taller de priorització de les propostes dels pressupostos participatius. D'aquesta sessió van sortir les 12 propostes que se sotmetran a la votació final entre els mesos de maig i juny. Les propostes escollides, que seran valorades econòmicament les properes setmanes pels tècnics municipals, van ser les següents:

Propostes Puntuació obtinguda al taller

1. Millorar la il·luminació del camp de futbol. Instal·lar enllumenat LED (87).
2. Ampliar la pista de skate actual (70).
3. Millorar el parc de l'Estació. Fer algunes millores als jocs infantils existents i instal•lar algun altre joc (petits) per mainada de menys de 6 anys (56).
4. Millorar la il·luminació dels passos de vianants. Il·luminar tots els passos de vianants del carrer Provincial i el Marina per incrementar la seguretat dels vianants (55).
5. Fer una Biblioplaça, un punt d'intercanvi de llibres. Instal·lar un punt d'intercanvi de llibres a una de les places del nucli històric. Es tractaria d'un armari, cobert, on aquells que hi estiguessin interessats podrien dipositar-hi els llibres, al mateix temps que en podrien agafar d'altres que altres veïns hi haguessin dipositat (52).
6. Instal·lar una pista de futbol i bàsquet a l'aire lliure. Adaptar una pista de futbol i bàsquet a l'aire lliure a la zona on hi ha el carrer Ventallol, propera al parc de cal·listènia (52).
7. Millorar el so al Pavelló Polivalent (51)
8. Millorar el so al camp de futbol (48)
9. Millorar el grup Sant Josep. Millorar la zona verda, instal•lar el mobiliari urbà i reg automàtic i reforçar la il·luminació a alguns punts -a la pujada i als dos carrers sense sortida- (47)
 10. Dotar al poble d'un equip de so i llum mòbil de fàcil muntatge i potent per a la realització de concerts, actes i esdeveniments a l'aire lliure (47).
11. Renovar l'equip de projecció audiovisual del Centre Cultural Sala Galà (47).
12. Equipar els bucs d'assaig per a grups de música locals. Adquisició del material necessari per equipar aquest espai ubicat a la bàscula, al polígon del Trust, per tal que grups de música locals hi puguin assajar. Es tractaria d'instal·lar-hi una taula de so, microfonia, amplificadors i un sistema de seguretat i alarma.

El regidor d'Hisenda, Pau Presas, destaca que «la mobilització de diferents col·lectius en cada edició dels pressupostos participatius ha anat en augment, cosa que mostra que la iniciativa s'ha consolidat a Cassà».
Els veïns de Cassà de 16 o més anys podran votar les tres propostes que considerin més adients telemàticament o a través de les butlletes repartides a tots els domicilis. Les votacions es podran fer entre els mesos de maig i juny.

Tota la informació dels pressupostos participatius és consultable a participa.cassa.cat.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top