Una delegació holandesa s'interessa pel Model col·laboratiu d'atenció social i sanitària que es desenvolupa a Tona

Una delegació holandesa de 25 professionals del sector de la salut, investigadors en política social, i professionals que treballen pels diferents proveïdors de salut a Holanda, van dedicar mitja jornada a conèixer d’aprop el projecte d’atenció social i sanitària integrades a Tona.

Aquest model col·laboratiu d’atenció social i sanitària que s’està desenvolupant al municipi de Tona des de fa dos anys té per objectiu millorar la qualitat d’atenció prestada als pacients del municipi a través de la interacció i col·laboració entre els serveis socials i els serveis de salut. 

La jornada va començar amb un dinar a l’Escola d’Hostaleria de Tona i va continuar a la Sala de plens de l’Ajuntament amb les explicacions relatives a les diferents branques del projecte. 

Rosa Planesas, regidora de Benestar social; Aida Guillaumet, coordinadora de l’Àrea de Serveis socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana; Amaya Epelde, metgessa i Eva Serra, infermera del CAP de Tona, van ser les encarregades de transmetre les claus d’aquest projecte pioner a Catalunya i de respondre totes les qüestions que es varen plantejar durant l’espai de debat. 

Diversos tècnics de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i del Pla interdepartamental d'atenció i interacció social i sanitària (PIAISS) de la Generalitat de Catalunya van acompanyar la delegació. 
També hi varen ser presents equips directius i professionals del CAP de Tona, de la Mancomunitat i de les tres residències de gent gran del municipi: Fundació Can Codina, Hotel-Residència Prat i Hotel Prudenci. 

La jornada va cloure amb la visita de dos dels equipaments vinculats al model com són el CAP i la Residència Can Codina i que va permetre als visitants tenir una òptica més vivencial.


Font: Ajuntament de Tona
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top