Una interessant app per als arquitectes municipals

LAMP, empresa d'il·luminació tècnica arquitectònica, llança "Lamp Tools", una nova app per a smartphones i tablets. L'aplicació, totalment gratuïta, consisteix en un bloc de notes digital denominat Lighting Notes.

Lighting Notes neix amb l'objectiu de facilitar i agilitzar el treball dels professionals del sector en les seves visites d'obra. Aquesta app permet a l'usuari poder fotografiar l'espai, per exemple amb la seva iPad i iPhone, entre d'altres, o bé importar fotografies o plànols des d'un àlbum; per poder prendre diferents notes sobre d'aquesta fotografia:
* Measures: introdueix acotacions i mesures numèriques preses prèviament
* Notes: anota qualsevol tipus de text
* Light: selecciona el tipus d'il·luminació desitjada en l'espai (il·luminació ambiental, puntual, asimètrica, indirecta, etc.)
* Luminaire: tria el tipus de lluminària desitjada (encastada, suspesa, adossada ...)

A més, Lighting Notes permet seleccionar i/o guardar per capes la informació anotada, i un cop finalitzat tot el procés, permet guardar la fotografia a qualsevol dispositiu per poder utilitzar-la, descarregar-la o enviar-la per email.

Si estàs interessat en descarregar l'aplicació "Lamp Tools", pots fer-ho tant en Applestore o a Google Play (Android Market).

Veure tutorial:

  

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top