Una nova oportunitat laboral per arquitectes i enginyers

El Modelat d’Informació de Construcció o per l’Edificació  (BIM, Building Information Modeling), suposa un important avanç per arquitectes i enginyers ja que no genera plànols d’una edificació sinó que construeix de forma digitalitzada. Es tracta d’un procés de generació i gestió de dades de l’edifici durant el seu cicle de vida utilitzant un software dinàmic de modelat d’edificis en tres dimensions i a temps real, per disminuir la pèrdua de temps i recursos en el disseny de la construcció. Aquest procés produeix el model d’informació de l’edifici (BIM) que engloba la geometria de l’edifici, les relacions espacials, la informació geogràfica, i les quantitats i propietats dels seus components.

Segons BIM Academy el BIM és un CAD o dibuix assistit per ordinador; és un 3D; és una Base de Dades on s’aglutina tota la informació de l’edifici; és un Gestor d’Arxius o de Documentació: i és un programa de Renders.
El contingut general de curs* que obre noves oportunitats laborals a arquitectes i enginyers, és el següent:


MÒDUL GENERAL, COMÚ ALS ESPECÍFICS I OBLIGATORI

•  M1 Implantació del BIM en despatxos d’enginyeria civil. (40 h)

MÒDULS ESPECÍFICS A ESCOLLIR SEGONS INTERÉS PROFESSIONAL CONCRET

• M2 BIM en explotació i manteniment d’infraestructures. (20 h)
• M3 BIM en coordinació de seguretat i salut. (20 h)
• M4 BIM en direcció i coordinació d’obres. (20 h
• M5 BIM per a tècnics municipals. (20 h)

És obligatori cursar el mòdul general per fer un mòdul específic.

Els preus d’aquest curs seran competitius per a col·legiats, estudiants i membres de la Intercol·legial.

El dia 17 de setembre a les 18 h., a la seu del CETOP, tindrà lloc una sessió informativa del curs, on s’explicarà l’abast de tots els mòduls i es resoldran presencialment tots els dubtes que puguin sorgir.

Persones interessades contactar amb CETOP

*Pendent de Confirmació
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top