Unitats purificadores d’aire amb càmera germicida UVc

La tecnologia de filtratge mitjançant càmera germicida UVc que incorporen els SV/FILTER-CG garanteixen una neteja i desinfecció de l'aire en espais interiors.

Aquesta cambra germicida, composta a base de làmpades ultraviolada gamma “C”, inactiva la gran varietat de microorganismes absorbint energia de longitud d'ona curta a través de l'ADN i l'ARN.

Aquests equips compten a més amb diferents etapes de filtratge en línia amb filtres F7 + F9 i envoltant en xapa d'acer galvanitzat.

El SV/FILTER-CG de SODECA és ideal per garantir la neteja i desinfecció d'espais interiors com ara restaurants, centres mèdics, hospitals, centres comercials o farmàcies; gràcies en gran part a la seva eficàcia i baix nivell sonor.

Podem dir que el SV/FILTER-CG compleix tres objectius en un sol equip: ventilació, neteja i desinfecció de l'aire. 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top