Unitats purificadores de sostre UPT de SODECA per a la purificació i desinfecció de l'aire amb filtració HEPA H14

SODECA continua desenvolupant solucions per oferir seguretat als clients i alhora satisfer els requisits de tractament de l'aire de cada habitacle. Les unitats de sostre UPT purifiquen i desinfecten l'aire dels components nocius que queden suspesos. Uns equips de filtració i desinfecció dels espais interiors que s'adapten a les necessitats de cada projecte, amb o sense una instal·lació de ventilació prèvia.

Gràcies al filtre HEPA H14, es recullen les partícules de mida superior de 0,3 µm de diàmetre, amb una eficàcia del 99,995%. D'altra banda, la càmera germicida UVc és l'encarregada d'inactivar els components suspesos a l'aire com ara bacteris, virus, floridura, espores i altres patògens.

Destaquen per ser unes unitats de baix consum (amb motors EC Technology) que redueixen l'impacte visual, són de fàcil instal·lació i manteniment i no requereixen una instal·lació de ventilació prèvia.

FASES DE LA CIRCULACIÓ DE L'AIRE (veure vídeo a sota):

1-Aspiració de l'aire contaminat
2-Desinfecció i filtrat
3-Impulsió de l'aire net
4-Distribució per tot l'habitacle
5-Recirculació de l'aire

Gràcies a aquest efecte Coanda l'aire s'adhereix al sostre aconseguint així una distribució uniforme de l'aire purificat.

Les unitats de sostre UPT són ideals per a oficines, escoles, centres de salut, gimnasos o, per exemple, també biblioteques.

Per a més informació de producte podeu consultar el següent link (link catàleg web)
  
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top