Validated ID col·labora amb el II Congrés de Govern Digital

Els dies 25 i 26 de Gener de 2017 se celebrarà la II edició del Congrés de Govern Digital, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), on es parlarà de Govern Obert, Administració digital, Empresa i Gestió intel•ligent del territori.

Validated ID és una de les entitats col·laboradores d’aquest congrés.

L’empresa tecnològica barcelonina és prestadora serveis que ofereixen seguretat jurídica a les operacions d’identificació de persones per part d’entitats públiques i privades.

Actualment, Validated ID presta el servei ViDSigner, un servei de signatura electrònica manuscrita per a la certificació de documents d’alta rellevància jurídica que integra i millora les tecnologies existents de biometria i signatura electrònica, oferint gran agilitat en els processos de prestació del consentiment, amb la màxima seguretat i amb totes les garanties legals de la signatura.

Dins l’àmbit de les Administracions Públiques, l’èxit de ViDSigner rau en la proposta d’un model de signatura electrònica molt més proper al ciutadà que els models actuals de signatura electrònica, amb una gran seguretat jurídica però molt més fàcil d’usar i resolent de manera definitiva els problemes derivats de la gestió del paper.

ViDSigner aconsegueix unir en un únic servei dos conceptes que fins ara semblaven destinats al desencontre: seguretat i senzillesa. De cara a l’usuari final, ViDSigner és tan senzill i proper com signar un paper, i la seva senzilla i ràpida integració en solucions de tercers converteixen l’operativa de signatura en un fet molt natural.

El principal èxit és aconseguir fer conviure aquestes característiques sense comprometre la seguretat tècnica i jurídica del procés, de manera que sempre hem treballat especialment a resoldre la problemàtica d’aquells documents que requereixen un alt component de seguretat jurídica, com els consentiments informats, els documents administratius o els contractes.

Ajuntaments com el de Terrassa, Parets, Premià de Mar, Sant Vicenç o Sant Joan Despí, entre altres, ja fan servir ViDSigner.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top