Validated ID guanyadors de la segona edició de Cuatrecasas Accelera

Cuatrecasas Accelera ha posat fi a la seva segona edició amb la celebració del Demo Day a l'auditori de la seva seu de Madrid, on les startups participants han presentat els seus projectes davant d'inversors i business angels. Cuatrecasas Accelera és el programa de Cuatrecasas i Telefónica Open Future recolzat per StepOne per potenciar el talent emprenedor i madurar projectes empresarials, per donar resposta als reptes i tendències de la societat actual sempre que tinguin un component de complexitat jurídica elevada, i que a aquesta segona edició sol·licitar participar més d'un centenar de startups.

El CIO de Cuatrecasas, Francesc Muñoz, ha destacat que aquest programa busca impulsar a empreses emergents "que tenen una elevada complexitat jurídica, a més d'una base tecnològica".

En aquesta edició de Cuatrecasas Accelera s'han avaluat 80 projectes i s'han realitzat 23 entrevistes a empreses d'Espanya, Mèxic, Singapur, Estats Units, Perú, Portugal i Finlàndia.
 

ViDChain, el projecte guanyador de Validated ID

Validated ID ha estat la guanyadora d'aquesta segona edició de Cuatrecasas Accelera amb el seu projecte ViDChain, un model d'identitat digital sobirana i descentralitzada basada en blockchain. Per la seva banda, el projecte de IOMED, una eina de programari que permet l'extracció en temps real de dades mèdiques de la història clínica, ha rebut la menció especial del jurat pel seu bon aprofitament del programa.

El jurat ha estat format pel director de Relacions Institucionals d'Enisa, Alberto Moratiel; el director d'Inversions a Inveready Technology Investment Group, Carlos Floría; la consellera delegada de StepOne Ventures, Clara Gutiérrez; la sòcia de Corporate de Cuatrecasas, Diana Rivera; el fundador i director del fodo K Fund, Iñaki Arrola i el director global de Desenvolupament de Negoci i Aliances a Telefónica Open Future, Valentín Fernández.

Durant la presentació del projecte ViDChain, el CEO de Validated ID, Santi Casas, ha explicat que "el model d'identitat sobirana, descentralitzada i universal basada en blockchain serà una realitat si, o si, gràcies a la feina d'estandardització que estem fent conjuntament tots els actors internacionals dins la DIF". Per la seva banda, Ivan Basart, el CTO de Validated ID, ha fet una demostració del PoC de ViDChain carregant atributs al wallet des de diverses xarxes socials i de documents d'identitat via NFC amb autenticació biomètrica facial (amb la tecnologia de Gradiant), i fent una alta automàtica de l'usuari al servei de factura electrònica PIMEFACTURA.

El president executiu de Cuatrecasas, Rafael Fontana, ha destacat que aquest tipus d'iniciatives ajuden a la innovació i al desenvolupament de noves iniciatives empresarials i ha anunciat que després de l'èxit d'aquestes dues primeres edicions hi haurà una tercera edició de Cuatrecasas Accelera amb un format renovat per continuar oferint a les startup un recolzament pràctic i dinàmic.

Santi Casas ha agraït el suport rebut per totes aquelles persones que d'una manera o altra han participat per aconseguir aquest èxit, i molt especialment "al Dream Team de Validated ID. Immensament orgullós".

Foto: Santi Casas i Iván Basart de Validated ID, juntament amb els organitzadors del programa, Francesc Muñoz i Andrea Ortega i el president executiu de Cuatrecasas, Rafael Fontana.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top