Validated ID presenta al MWC 2018 el seu nou projecte d'identitat digital basat en Blockchain

Després de 5 anys consecutius participant al Mobile World Congress, l'empresa experta en signatura biomètrica Validated ID torna de nou a la major fira de tecnologia mòbil del món, el MWC 2018, que tindrà lloc al recinte de la Fira de Barcelona del pròxim 26 de febrer a l'1 de març de 2018. Validated ID estarà a l'estand CS30 del pavelló d'Espanya (Congress Square).

La companyia barcelonina amb projecció internacional mostrarà en l'esdeveniment el seu producte estrella ViDSigner, un reeixit servei integral i multicanal de signatura electrònica que s'adapta a cada cas d'ús en funció de la tipologia del signant, la capacitat tecnològica de les parts o els requeriments legals i de seguretat, amb el qual Validated ID ha aconseguit arribar ja un milió de signatures i es troba actualment en plena expansió internacional.

A més, l'empresa estarà al Booth M2.3 de la divisió de startups 4YFN per presentar a possibles inversors internacionals seu nou projecte d'identitat digital ViDChain basat en tecnologia blockchain, un sistema de transmissió de dades digitals entre usuaris que diversos experts apunten que és l'inici de la quarta revolució industrial. "Amb ViDSigner hem aconseguit consolidar-nos amb un excel•lent servei de signatura electrònica. Ara hem decidit fer un pas més per atorgar-li a l'usuari la llibertat absoluta sobre la seva identitat digital", explica Santi Casas, CEO de Validated ID.

ViDChain permet a l'usuari gestionar la seva identitat digital i els atributs que el conformen de forma descentralitzada, permetent la validació d'identitats en processos de onboarding. "De moment l'acollida del servei és molt bona, ja que estem rebent molt interès en les carteres d'atributs d'identitat gestionats pel propi usuari, alhora que es va tancant també la part tècnica", assenyala Cases.

Actualment, la companyia es troba centrada en alinear-se amb els grups d'estandardització que estan definint els models d'identitat descentralitzada, principalment amb el DIF -Decentralized Identity Foundation- del qual Validated ID és membre. "L'objectiu d'aquesta fase triple: provar si hi ha necessitat en el mercat de sistemes d'identitat descentralitzada, comprovar si desperta interès i verificar la viabilitat tècnica alineada als treballs d'estandardització ia les tendències del mercat", explica Ivan Basart, CTO d'Validated ID.
 

El futur es diu blockchain

En aquest nou ecosistema d'identitats descentralitzades, els experts de Validated ID aposten que la tecnologia basada en blockchain serà un component essencial per donar-li autonomia a l'usuari. "El fet que una identitat estigui descentralitzada suposa un gran canvi del model actual, en què l'usuari tenia molt poc control sobre la seva pròpia identitat. En el nou concepte, el ciutadà és sobirà de la seva identitat i decideix sobre quina informació vol compartir i amb qui, podent associar infinitat d'atributs que podran consumir diferents organitzacions públiques i privades. Blockchain està dissenyada per afavorir aquest tipus d'entorns i avui dia la seva utilització és imprescindible.", Explica Basart.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top