ValidatedID ara és membre de BITKOM

A partir d'ara ValidatedID és membre de l'Associació Federal de Tecnologia de la Informació, Telecomunicacions i Nous Mitjans (BITKOM). BITKOM és la veu alemanya de la indústria de TI, telecomunicacions i nous mitjans. L'organització representa a més de 1,900 companyies amb nombrosos actors globals i 500 startups.

Els membres de BITKOM generen més de 140 bilions d'euros en vendes nacionals i exporten un valor de 50 bilions. BITKOM representa així el 90 per cent del mercat alemany de les TIC. Segons Santi Casas, CEO de ValidatedID, «és un honor per a nosaltres formar part d'una xarxa tan poderosa que reuneix les millors ments i empreses del món digital».

A més, per ValidatedID és una gran oportunitat per compartir «un intercanvi permanent amb experts i gerents, i ens ofereix una plataforma valuosa per a la cooperació amb socis existents i nous».
Ser membres de BITKOM suposa avantatges decisives per a Validat ID com a proveïdor internacional de serveis de signatura electrònica (VIDsigner) i de verificació d'identitat digital (VIDchain). «Amb aquesta nova iniciativa volem impulsar l'intercanvi constant entre ValidatedID i els nostres companys de feina al sector», explica Santi Casas. «Per tant, podem utilitzar la nostra sòlida experiència tecnològica per ajudar a donar forma al futur dels problemes actuals en el món digital i distingir-nos més com a experts en el tema de seguretat, signatura digital i identificació digital». Els avantatges addicionals de ser part de BITKOM són l'ús de la xarxa de coneixement més gran d'Alemanya, que ajuda en la contractació de professionals qualificats i joves, així com l'oportunitat d'assistir a esdeveniments exclusius.

Des BITKOM, el responsable d'associats, Philipp Kövener, ha destacat que "estem contents que una altra companyia innovadora s'hagi decidit a formar part de BITKOM. L'experiència que ValidatedID pot aportar al terreny de la digitalització segur que enriquirà l'intercanvi en els nostres grups de treball ».

En els últims mesos, BITKOM ha donat la benvinguda a Comdirect Bank, Commerzbank, Degussa Bank, Privatbank Hauck & Aufhauser i l'especialista en fitxes Odilia com a nous membres, entre d'altres. En el segment de mobilitat, els nous membres són Schaeffler, Intelligent Apps, que ha desenvolupat una aplicació de taxi per a la connexió directa entre passatgers i conductors amb myTaxi, els proveïdors de serveis de mobilitat Turo Alemanya i Tracks. En el futur, Miele i la companyia de programari Parametric Technology participaran amb BITKOM en el segment d'Internet de les coses (IOT).
El sector minorista i de comerç electrònic està sent reforçat per Metro AG, Zalando, MyHammer i els portals de comparació Check24 i Verivox. Companyies del sector de TI tradicional també s'han unit a BITKOM recentment, incloent Suse Linux, Axians INFOMA, Cray Computer Germany, Eucon Digital, pmOne i Twitter.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top