Vallromanes preveu la creació del Centre de Dia i Casal de la gent gran, més llocs de treball i millores de serveis

La proposta econòmica per al 2015 recull construir el Centre de Dia i Casal de la gent gran (opció guanyadora al procés participatiu sobre les antigues escoles), crear llocs de treball, augmentar els efectius policials i invertir en millores en el servei d’aigua i en la recepció del senyal televisiu. 


Es creen llocs de treball


El pressupost municipal de 2015 dobla la partida destinada al Pla d’ocupació per contractar quatre persones aturades per al manteniment i neteja viaris.

La proposta econòmica també contempla l’increment de 7 a 8 efectius policials, el que permetrà intensificar la vigilància; augmenta la partida destinada a subvencions a entitats amb motiu del naixement de noves i incrementa el pressupost per a la regidoria d’Esports arran de la gestió directa de la Zona Esportiva Municipal.

El pressupost també preveu una partida destinada a un espai de dinamització per als joves.

L’equip de Govern manté el seu compromís de continuar ajudant les persones amb més dificultats econòmiques i augmenta la dotació a Serveis Socials.


Inversions

El pressupost municipal de 2015 preveu 481.000€ en inversions, dels quals 215.000 van destinats a la creació del Centre de Dia i Casal de la Gent Gran, fruit del procés participatiu ciutadà celebrat a l'octubre per decidir el futur ús de les antigues escoles.
La resta d’inversions es concreten en el projecte d’urbanització i reparcel•lació de Can Rabassa; la revisió i adequació del projecte d’urbanització de Can Corbera; la substitució de les canonades d’aigua del Passeig Torre Tavernera i del carrer Alella per minimitzar les incidències relacionades amb els talls d'aigua; noves pistes de pàdel a la Zona Esportiva Municipal i noves antenes de TDT per solucionar els problemes de recepció del senyal televisiu.

D’altra banda, es preveu realitzar un seguit d’inversions que es finançaran amb el romanent de la liquidació de 2014.


Font: Ajuntament de Vallromanes
 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top