Vicent Solé dona un aire fresc a la recepció de l’Ajuntament de Torrefarrera

La zona de treball és molt important en qualsevol oficina, i això ho saben els tècnics de Vicent Solé que busquen el màxim confort i la prevenció de malalties relacionades amb una mala postura. Però això no està renyit amb buscar peces de disseny que donin un toc especial a l’ambient. Aquest mix és el que s’ha buscat en aquest nou equipament municipal de l’Ajuntament de Torrefarera.

Les taules de melamina d’alt gramatge que té certificació PEFC, estan fabricades amb perfil d'acer decapat i laminat de 1,5 mm de gruix, en acabat blanc amb pintura bi-capa, i cromat sobre tub rectificat i polit. Les peces d'unió i ancoratge són d'alumini injectat amb recobriment epoxi aluminitzat. Per una completa estabilitat les taules compten amb anivelladors d'ABS injectat amb recobriment de pintura color alumini. També incorporen un sistema de regulació d'altura per perfil interior amb 6 posicions i soleta antilliscant.

Les cadires dels treballadors són ergonòmiques, i proporcionen un contacte permanent amb el cos, aspecte molt important per evitar malalties d’esquena i altres afectacions originades d’una mala postura al seure. Són de rodes i tenen un mecanisme Sincro que regula la inclinació del respatller mitjançant un pistó de gas amb possibilitat d'ajustar la pressió segons el pes i talla de l'usuari. Disposen de bloqueig de la inclinació del respatller en qualsevol angle amb sistema antiretorn. També compten amb regulació d’alçada del suport (sistema cremallera), braç regulable en alçada i en amplada.

El toc de disseny ve marcat per la cadira confident. Una cadira monobloc de línies fresques i atrevides. La carcassa és de doble injecció i es fabrica amb material SEBS, que proporciona una superfície encoixinada i de tacte suau. Aquest material és totalment lliure de PVC i per tant cuida la salut i respecta el medi ambient. L’estructura és de tub d’acer acabat blanc. A més, aquesta cadira es pot apilar.

Finalment, la zona de recepció s’ha equipat amb armaris de diferents varietats d’alçats i models, amb portes, oberts, etc. Els armaris també disposen de perfils anti-humitat amb anivelladors. Els taulers són de melamina d’alt gramatges  amb partícules elaborades amb certificació PEFC. Són reciclables al 100%.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top