Webinar «COMPTABILITAT PÚBLICA: un component essencial de el sistema de control intern»

Encara que els sistemes comptables s'orienten tradicionalment cap a l'execució pressupostària, la seva aplicació ha d'anar inexorablement alineada amb l'estratègia de l'entitat pública.

De com la comptabilitat d'una organització ha de ser la guia per determinar si les despeses van alineats amb la seva planificació i la importància de la mateixa per al control intern parlarem en aquest webinar.

Què es veurà en aquest webinar?

• Situació actual de la comptabilitat de les entitats locals: antecedents i marc normatiu internacional.
• Principis, requisits, criteris de registre i valoració de la comptabilitat pública per a una auditoria de comptes sense excepcions.
• La conciliació de l'inventari i l'immobilitzat del balanç, l'eterna limitació a l'abast.
• Els comptes anuals en el pla general de comptabilitat per a l'administració local: una aproximació a la seva interpretació

Pere Ruiz Espinós, soci de Faura-Casas, participarà com a ponent juntament amb grans professionals que contestaran tots els dubtes que puguin sorgir.

Dades del webinar:

Dijous 14 d'octubre de 2021
de 17:00 h a 18:30 h
Inscripció gratuïta: https://lnkd.in/dd3DktJG
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top