X Congrés Nacional d'Auditoria del Sector Públic

Faura-Casas participarà com a patrocinador del X Congrés Nacional d'Auditoria del Sector Públic, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de novembre de 2022, a Santa Cruz de Tenerife, sota el lema ‘El Sector Públic davant la nova economia a la Unió Europea’ – organitzat per la Fundació FIASEP i l’Audiencia de Cuentas de Canarias.

El Congrés és organitzat per la Fundació FIASEP i l'Audiència de Comptes de Canàries i tindrà lloc a la ciutat de Santa Cruz de Tenerife, els dies 10 i 11 de novembre de 2022. Aquest Congrés, igual que les nou edicions anteriors, persegueix la millora de la pràctica de la gestió i auditoria pública a Espanya, edicions que han aconseguit un general reconeixement entre els professionals de la matèria, pertanyents tant a les diverses institucions públiques com a les firmes privades que desenvolupen les seves tasques i/o col·laboren amb el sector públic. En definitiva, aquests congressos s'han constituït a un lloc privilegiat de trobada i reflexió entre tots els que exerceixen la seva activitat al sector públic amb la finalitat última d'obtenir conclusions útils per a la millora de la gestió i auditoria pública.

VEURE PROGRAMA


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top