PROVEÏDORS DE Climatització (RITE)

DEMANA EL PRESSUPOST QUE NECESSITIS a tots els proveïdors de: Climatització (RITE)
Sense compromís i en un click. Et respondran en 24 h. Màxim
DEMANA PRESSUPOST

AIRKCOOL - EFFICIENCY AIR CONDITIONING SPAIN S.L.

AIRKCOOL - EFFICIENCY AIR CONDITIONING SPAIN S.L.
AIRKCOOL Air Conditioning Technical Materials for Distribution and Manufacturing, neix amb la visió de fabricar i proporcionar unitats de tractament d'aire i unitats terminals d'aigua adequades a les necessitats més exigents del nostre mercat, basant el seu avantatge competitiu en l'atenció personalitzada del seu equip tècnic i comercial, la personalització de les unitats, la qualitat en el servei i producte, en tots els seus components, i en l'alta eficiència d'un SAT propi amb un servei d'atenció immediata en cas de necessitat. D'acord amb l'actual normativa vigent, AIRKCOOL assegura el subministrament de components per mitjà del nostre S.A.T. i departament post-venda.

Amb aquestes premisses, intentem crear dins de l'empresa un excel·lent ambient de treball el qual enforteix les motivacions dels empleats, explotant així tot el nostre potencial de treball i traslladant-ho a tots els nostres clients. El nostre desafiament amb els nostres clients és una estreta col·laboració i una confiança mútua en totes les activitats conjuntes, d'aquesta manera s'originen noves idees, solucions i un excel·lent ambient de treball intensificant i enfortint la col·laboració a llarg termini.

AIRKCOOL té la finalitat de poder oferir una àmplia gamma de productes acords a el mercat Europeu, desenvolupant una tasca contínua d'estudi i actualització a través del nostre departament de R + D, el qual ens ha permès disposar d'un ampli catàleg de Uniddes de Climatització destinades a aplicacions comercials i industrials.

Conscients de la necessitat d'invertir en tecnologia, AIRKCOOL combina un profund coneixement tècnic dels nostres enginyers de disseny amb un minuciós procés de fabricació i acoblament, i que compta amb una experimentada mà d'obra enfocada a la consecució dels més alts estàndards de qualitat. Amb un ferm èmfasi en la qualitat i la fiabilitat, les unitats de tractament d'aire fabricades i distribuïdes per AIRKCOOL són comprovades seguint un detallat protocol de qualitat que garanteix la política de zero defectes.

Dins de la nostra Divisió Sanitària disposem també de diversos productes i equips per a combatre la COVID19.
 
C/Tuset, 23-25 4ª Planta
08006 Barcelona
+34 93 170 1764

SODECA, S.L.U.

SODECA, S.L.U.
SODECA centra la seva activitat en la producció de ventiladors industrials, sistemes de ventilació i extractors per a l'evacuació de fums en cas d'incendi des del 1983, l'any de la seva fundació.

Els ventiladors i extractors de SODECA estan presents en tots els països europeus i a gran part del món, gràcies a la qualitat del producte i als mètodes d'investigació i desenvolupament emprats.

Els nostres procediments de qualitat utilitzats i certificats per BUREAU VERITAS, d'acord amb ISO 9001:2015, són una altra de les raons que situen SODECA com un dels millors i més reconeguts fabricants de ventiladors d'Europa.

Sens dubte, el factor més important per assolir els nostres objectius és el factor humà, grans professionals que treballen al seu servei, oferint no només equips de ventilació, sinó solucions a qualsevol necessitat de ventilació plantejada pels nostres clients.

Els oferim amb tota sinceritat, la possibilitat de visitar les nostres instal·lacions a Sant Quirze de Besora, amb més de 16.000 m2 de superfície construïda, on podrà veure amb tota claredat la nostra fabricació de ventiladors amb les més altes exigències de qualitat, complint amb les normatives d'ISO i AMCA.

No dubti en contactar amb nosaltres, posem tota la nostra experiència i el nostre equip humà a la seva disposició.

 
Pol. Ind. La Barricona C/Metall, 2
17500 Ripoll
+34 93 552 91 11

CLECE FACILITY SERVICES

CLECE FACILITY SERVICES

El 1992 naixia Clece, un projecte empresarial dins del Grup ACS, inicialment focalitzat en la prestació de serveis de neteja a entitats públiques.

Les ganes i il·lusió amb què llavors comencem segueixen sent avui les mateixes i és això, en part, la clau de l'èxit d'una companyia que, en més de dues dècades, s'ha convertit en l'empresa multiserveis de referència a Espanya, amb una taxa anual de creixement del 11,5% en els últims dotze anys.
Una empresa capaç de liderar activitats tan importants per a la societat com serveis socials o educatius, sense oblidar altres activitats lligades amb la sostenibilitat o amb el suport a l'activitat institucional i empresarial del nostre país: serveis mediambientals i d'eficiència energètica, neteja, manteniment de edificis i instal·lacions, logística o restauració, serveis que ajuden a que institucions i empreses puguin centrar-se en la seva activitat principal i ser així més eficaços.

Organitzada en set divisions territorials, amb delegacions a les principals capitals espanyoles i portugueses i una plantilla amb prop de 70.000 empleats, estem capacitats per donar servei a empreses i institucions en qualsevol punt d'Espanya, Portugal i el Regne Unit mantenint els mateixos estàndards de qualitat.

Com una de les empreses que més persones gestiona a Espanya, amb un creixement anual de plantilla del 5,4% respecte a l'any anterior, en Clece hem impulsat en els últims temps una tasca que emana de la nostra vocació per contribuir a una societat més equilibrada : la inserció laboral de col·lectius desfavorits. El repte: fer de Clece un lloc per a tots. Aquest compromís amb la societat, ens ha portat a comptar entre els nostres treballadors amb més de 5.000 persones procedents de col·lectius vulnerables.

C/Ferrater i Mora, 2-4 3ª pl
08019 Barcelona
93 303 69 46

GRUP SOLER

GRUP SOLER

Grup Soler és un grup d’empreses dels sectors de les instal·lacions, construcció, manteniment i serveis energètics, especialitzat en el disseny i execució de projectes integrals, amb criteris d’excel·lència, innovació i sostenibilitat.
Fundat el 1953, compta amb recursos propis, personal qualificat i polivalent i amb una extensa experiència per atendre el client des de la professionalitat i la proximitat en tot tipus de projectes.

C.Onze de Setembre, 10-A Pol. Plans de la Sala
08650 Sallent
93 877 25 58

Instal·lacions Industrials FAGOM

Instal·lacions Industrials FAGOM

FAGOM és una empresa d’instal·lacions, manteniments, serveis energètics i enginyeria amb més de 40 anys d’experiència en sectors industrials.
Estem especialitzats en projectes per a clients finals amb vocació de servei, buscant sempre l'excel·lència i la màxima eficiència econòmica.
Comptem amb un equip propi d’enginyers i instal·ladors autoritzats amb totes les acreditacions i els mitjans tècnics i materials per a desenvolupar l’activitat.
Dissenyem i portem a terme serveis de manteniment planificats, predictius, preventius i correctius.

Àmbits d’actuació:

Consultoria i auditoria d’instal·lacions.

Termografia. Revisiones termográficas.

Serveis d’eficiència energètica (ESE), CIRCUTOR EXPERT.

Instal·lacions i manteniments:
Electricitat de baixa i mitja tensió.
Llauneria.
Climatització, RITE (distribuïdors oficials PANASONIC).
Energia solar tèrmica i fotovoltaica
Actuacions en zones en atmosferes explosives, directiva ATEX i SIL (Safety Integrity Level).

Lluis Companys, 66
08401 Granollers
938 792 533

MN Neteja i Manteniment d’Edificis i Instal·lacions

MN Neteja i Manteniment d’Edificis i Instal·lacions

MN, empresa creada el 2012 que forma part del grup Sintagmia, especialitzada en el manteniment i neteja d’edificis.  Sorgida de l’experiència en la gestió del manteniment i neteja de les instal·lacions esportives municipals, ofereix serveis encaminats a disposar d’uns edificis i instal·lacions en perfecte estat d’ús i neteja , i al seu posterior allargament de la vida útil. Aquests serveis poden ser contractats per administracions públiques, empreses privades, entitats sense ànim de lucre, així com particulars.

St Antoni Maria Claret 10, local 3
08750 Molins de Rei
08750 Molins de Rei

ASECOGEN

ASECOGEN

ASECOGEN es una assessoria i consultoria, que ofereix solucions i serveis integrals a entitats públiques i privades. Desenvolupant projectes, execucions i certificacions en obra nova, rehabilitació i/o reformes, per tal d’obtindre una millora i optimització de les instal·lacions. Actuem en l’Administració Pública i en els sectors industrial, terciari i residencial. 

ASECOGEN està recolzat per un Grup d’empreses que formen una òrbita de marques, empreses i professionals multidisciplinaris, totes elles amb una dilatada experiència en aquests camps i que aprofiten les sinergies entre elles amb l’objectiu de oferir les millors solucions i serveis integrals per la millora de la Eficiència i el Estalvi Energètic en general.
 
ASECOGEN avalua i assessora als seus clients en la millora energètica dels seus edificis, les seves instal·lacions, dels seus modes de consumir, dels millors productes energètics per tal d’assolir una millor sostenibilitat de les mateixes,  conjuntament amb el seu equip tècnic, i amb els tècnics assignats dels nostres clients. 
C/ Padró, 86, Local
08291 Ripollet
605 79 88 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top