Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JOSEP OLIVERAS
ENTREVISTA A JOSEP OLIVERAS

GERENT de EL ARTE CRISTIANO

"En aquests moments ens dediquem gairebé exclusivament a la realització de figures de pessebre, siguin peces noves o restauracions"

Sobre EL ARTE CRISTIANO: Empresa de llarga tradició fundada l'any 1880. Actualment disposa d’un taller avançat de més de 2.000 m2 situat a la ciutat d'Olot on hi fan Pessebres Municipals i altres estàtues Cristianes.

Darreres entrevistes

SOCI SISMOTUR

"Sismotur ja proposa les administracions públiques de dades turístiques segons la nova Norma UNE de Semàntica de Dades de Destins Turístics Intel·ligents a través de la seva plataforma Inventrip implantades en 41 destinacions turístiques"

Sobre SISMOTUR: Consultoria i desenvolupament de sistemes d’informació i senyalització turística intel·ligent.

DIRECTOR COMERCIAL I RESPONSALBE DE PRODUCTE HP

“El que més ens sol·liciten les administracions públiques són els serveis gestionats d’impressió”
Sobre Girocopi S.L., REPROGIR : Empresa amb un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència en Serveis Gestionats d’impressió, Comunicacions, Informàtica, Material d’Oficina i Serveis de Copisteria.

DIRECTOR GENERAL GRUP RESOL

"La combinació que ens ha fet créixer és la de disseny, qualitat, preu, i aquesta ha estat possible perquè som fabricants amb una alta qualitat en el procés"

Sobre Grup Resol: Especialistes en mobiliari des de fa 50 anys. Resol dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix a més de 100 països una extensa gamma de mobiliari a través de les seves marques: Barcelona Dd, Resol Contract, Resol Garden i Resol Arenes. Altres marques del grup són Vilagrasa, INDECASA, Plasfur i Resol Trading. Totes elles ofereixen múltiples solucions a nivell d'edificis i equipaments municipals.

PLATAFORMA COMUNICAT-I MANAGER

"Ens podeu sol·licitar una demo del servei i testar-lo internament a l’Ajuntament durant un mes per tal de que valoreu totes les seves possibilitats"

Sobre COMUNICAT-I : La Plataforma Comunicat-i és un nou servei d’Agbar, Suez Spain que aporta solucions globals que contribueixen al desenvolupament sostenible en el sector de municipal. Recentment hem llançat Comunicat-i, que consta d’una App de comunicació ciutadana i un portal web de gestió per l’Ajuntament.

DIRECTOR COMERCIAL CONTROL GROUP

“Conjuntament amb l’empresa gironina Reprogir ( Girocopi S.L ) hem format una UTE per poder fer front a la capil·laritat del territori i assegurar el màxim nivell de servei. Aquest fet ajudarà als ajuntaments i ens públics a tenir un servei de més proximitat i de qualitat”

Sobre Control Group: empresa de solucions tecnològiques que agrupa les àrees de solucions de software i mobilitat, hardware i sistemes, printing i serveis d’oficina, caracteritzada per ser  ambaixadors de les marques de HP i Sage, i la distribució i comercialització de solucions pròpies de gestió d’empresa.

RESPONSABLE DE PROMOCIÓ DE LA PRESCRIPCIÓ A MAPEI

"Estudiem amb els tècnics i amb el cap de la brigada, els problemes que habitualment se'ls presenten en el seu dia a dia. A partir d'aquí mirem de fer aplicacions reals que realitzem conjuntament entre els operaris de la brigada al costat del nostre monitor, assegurant-nos que coneguin a fons la correcta manipulació dels productes"

Sobre Mapei Spain, S.A.: Mapei és el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció. Té 17 línies de producte que cobreixen totes les fases de qualsevol obra, ja sigui en edificació o obra civil. També ofereix nombrosos serveis destinats al projectista com: Informació Tècnica, Banc de Preus, Biblioteca BIM de sistemes Mapei, Oficina Tècnica i Assistència Tècnica.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top