Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A VIDAL ROCA
ENTREVISTA A VIDAL ROCA

SALES MANAGER SPAIN PTV GROUP

“Amb PTV Visum és possible avaluar diferents estratègies de planificació del transport i múltiples escenaris hipotètics per a diferents mitjans de transport com el privat, públic, compartit i fins i tot autònom.”

Sobre PTV GROUP: Líder al mercat mundial, PTV Group proporciona solucions de programari per potenciar la mobilitat i el transport per a un futur més net i intel·ligent. D'aquesta manera, les ciutats, les empreses i les persones estalvien temps i diners, milloren la seguretat de les carreteres i minimitzen l'impacte sobre el medi ambient. PTV planifica i optimitza tot allò relacionat amb la mobilitat de les persones i les mercaderies a més de 2.500 ciutats de tot el món: és la idea central que ha acompanyat PTV des de la seva fundació el 1979.

Darreres entrevistes

B2B GENERAL MANAGER COOLTRA

“Al segment policial hem entrat en grans cossos com els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional i tenim presència a gairebé un centenar de ciutats i pobles espanyols”

Sobre Cooltra: empresa capdavantera a Europa en solucions sostenibles de mobilitat sobre dues rodes a Europa. Ofereix lloguer de vehicles per minuts, dies i mesos.

EXPORT BUSINESS DIRECTOR

“Productes bons al mercat n'hi ha molts. L'actitud correcta, però, és molt difícil aconseguir-la perquè necessita un procés cultural molt llarg que no exclou cap funció.”

Sobre Neri Spa: Des del 1962, Neri ha estat un símbol d'excel·lència en il·luminació i mobiliari urbà d'alta gamma a Itàlia, i a tot el món.

PRODUCT SPECIALIST SPORT FLOORING MAPEI

"La línia MAPECOAT TNS by Mapei està composta per productes i sistemes destinats a l'àmbit esportiu i urbà"

Sobre Mapei Sports System Technology: Líder en superfícies esportives. Amb productes d'avantguarda per la seva versatilitat, eficiència tècnica i de rendiment i per les qualitats estètiques.

CEO · CO-FOUNDER PARKUNLOAD

“La disponibilitat de dades i patrons d’estacionament en temps real, permet als municipis conèixer, analitzar i optimitzar l’ús d’un recurs escàs com són les places d’estacionament limitat i gratuïtes en les ciutats.”


Sobre PARKUNLOAD:  Plataforma digital per regular, controlar i monitoritzar zones d’estacionament limitat i gratuït en ciutats, mitjançant aplicacions mòbils i dispositius Bluetooth.

CEO NEBULIZERAIR

“Tenim un estudi realitzat a la ciutat de Bolònia on es va aplicar Pureti® a diferents carrers i el nivell de contaminació es va reduir d´entre un 8 i un 17%”


Sobre NEBULIZERAIR S.L.:  Aplicadors oficials de Pureti®, tecnologia innovadora de purificació de l’aire i control de la contaminació de l’ambient.

DIRECCIÓ COMERCIAL ATTENDRE, S.L.

“Via pública, Neteja, Medi Ambient, Edificis Municipals, Platges, Enllumenat, Serveis interns, Manteniments son àrees que solen utilitzar attend® Council“
Sobre attend® Solutions:  solució per facilitar a les organitzacions la millora dels seus procediments i workflows i per atendre les sol·licituds, incidències, reclamacions i el suport dels clients, ciutadans o empleats.

1 / 8

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top