Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A ALEX ACOSTA
ENTREVISTA A ALEX ACOSTA

DIRECTOR COMERCIAL DE ENVIROCAT BCN

"Els ajuntaments busquen vehicles polivalents petits que puguin tenir opcions de carrossats, que puguin accedir llocs de el nucli urbà amb carrers estrets, de fàcil manteniment i reparacions, i amb una bona relació qualitat-preu."

Sobre Envirocat Bcn: Empresa dedicada a la comercialització de vehicles i maquinària industrial, especialment en l’àmbit municipal i sector serveis.

Darreres entrevistes

GERENTE DE FAURA-CASAS

"La qualitat en la prestació de serveis es pot seguir mantenint sense ser necessàriament presencials, fet que hem d'aprofitar per fer canvis estructurals"
Sobre Faura-Casas: Grup auditor i consultor, sòlidament implantat en el sector industrial i de serveis, que assumeix una reconeguda posició de lideratge en els sectors públic i hospitalari per l' especial adaptació dels seus serveis a l’especialitat d’ aquests sectors.

 

WOODEN & RESILIENT FLOORING PRODUCT SPECIALIST

"Els nostres departaments de Prescripció i Oficina Tècnica elaboren tota mena de propostes i solucions personalitzades amb total col·laboració amb els tècnics i arquitectes del mateix Ajuntament"
Sobre Mapei Wooden & Resilient Flooring Product: Gamma completa i innovadora de productes per a paviments de fusta i paviment lleuger.

SYSTEMS ENGINEER / PURE STORAGE – IBERIA

"Un dels factors pels quals administracions s’han decantat pel nostre sistema d’emmagatzematge flash és pel menor cost de propietat per a una solució de dos centres de dades actiu-actiu amb ActiveCluster"

Sobre PURE STORAGE: Sobre Pure Storage: Líder en el quadrant màgic d'emmagatzematge de Gartner. Desenvolupa maquinari i programari d'emmagatzematge de dades totalment flaix. Les seves solucions permeten simplificar la gestió de l'emmagatzematge, reduir els costos i proporcionar una infraestructura d'alta disponibilitat.

DIRECTOR GENERAL DE SODECA

“L’equip DISINFECT-500 que hem cedit al Consell Comarcal està pensat per a desinfectar zones públiques com parades d’autobusos i trens, bancs i zones d’esbarjo, contenidors de brossa, carrers, l’exterior d’edificis com hospitals o geriàtrics.“
Sobre SODECA: Especialistes en disseny i fabricació de ventiladors, sistemes d’extracció i accessoris per aplicacions industrials.

PRODUCT SPECIALIST SPORT FLOORING DE MAPEI

" Recentment estem assistint a un creixement en la demanda de productes destinats a l'art urbà o art de carrer (Street art) amb projectes que involucren als propis habitants dels barris fent-los participar en el disseny i l'aplicació dels materials"

Sobre Mapei Sports System Technology: Líder en superfícies esportives. Amb productes d'avantguarda per la seva versatilitat, eficiència tècnica i de rendiment, i per les seves qualitats estètiques.
 

DIRECTORA DE MÀRQUETING DE TRANSGRÚAS

“A l'ésser una empresa familiar el tracte amb els clients és proper i basat en la confiança“

SobreTransgrúas: distribuïdors de grues articulades sobre camió, plataformes aèries, semiremolcs i góndoles, equips per a recollida selectiva, plataformes elevadores per a càrrega de mercaderies i PMR, maquinària per a biomassa i accessoris de tot tipus.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top