Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A KAREN TRENZANO
ENTREVISTA A KAREN TRENZANO

DIRECTORA DE MÀRQUETING DE TRANSGRÚAS

“A l'ésser una empresa familiar el tracte amb els clients és proper i basat en la confiança“

SobreTransgrúas: distribuïdors de grues articulades sobre camió, plataformes aèries, semiremolcs i góndoles, equips per a recollida selectiva, plataformes elevadores per a càrrega de mercaderies i PMR, maquinària per a biomassa i accessoris de tot tipus.

Darreres entrevistes

DIRECTOR COMERCIAL DE ENVIROCAT BCN, SL.

"A Envirocat Bcn, podem oferir una gama de vehicles ecològics amb carrosseries específiques per a cada tipus de necessitats"

Sobre Envirocat Bcn: empresa dedicada a la comercialització de vehicles i maquinària industrial, especialment en l’àmbit municipal i sector serveis.

CEO DE DESIDEDATUM

“Una bona governança de les dades és un dels punts claus de l’Administració del segle XXI, no és només un requisit per un bon servei de dades obertes“

Sobre desideDatum: Les principals àrees d'activitat de l’empresa són: les dades obertes (Open Data), la governança de dades, la transparència, el retiment de comptes, el govern obert i la comunicació en aquestes matèries.

GERENT de EL ARTE CRISTIANO

"En aquests moments ens dediquem gairebé exclusivament a la realització de figures de pessebre, siguin peces noves o restauracions"

Sobre EL ARTE CRISTIANO: Empresa de llarga tradició fundada l'any 1880. Actualment disposa d’un taller avançat de més de 2.000 m2 situat a la ciutat d'Olot on hi fan Pessebres Municipals i altres estàtues Cristianes.

CEO de Control Group

"Som un dels millors partners de les grans tecnològiques mundials"

Sobre CONTROL GROUP: Va néixer fa 40 anys com a empresa distribuïdora de material d'oficina i actualment és soci de les principals empreses tecnològiques, ostentant premis per la seva destacada activitat per part de SAGE i d'HP. Parlem amb Josep Obiols d'aquest 40 aniversari i de com han sabut adaptar-se a la 4a revolució, la de la tecnologia.

SOCI SISMOTUR

"Sismotur ja proposa les administracions públiques de dades turístiques segons la nova Norma UNE de Semàntica de Dades de Destins Turístics Intel·ligents a través de la seva plataforma Inventrip implantades en 41 destinacions turístiques"

Sobre SISMOTUR: Consultoria i desenvolupament de sistemes d’informació i senyalització turística intel·ligent.

DIRECTOR COMERCIAL I RESPONSALBE DE PRODUCTE HP

“El que més ens sol·liciten les administracions públiques són els serveis gestionats d’impressió”
Sobre Girocopi S.L., REPROGIR : Empresa amb un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència en Serveis Gestionats d’impressió, Comunicacions, Informàtica, Material d’Oficina i Serveis de Copisteria.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top