Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JOSEP FONT
ENTREVISTA A JOSEP FONT

CEO SODECA

"SODECA ha estat un dels principals proveïdors de sistemes de ventilació i extracció de fums per al túnel de Glòries"

Sobre SODECA GROUP: SODECA ofereix solucions en ventilació industrial, evacuació de fums en cas d’incendi, pressurització d’escales i millora de la qualitat de l’aire interior.

Darreres entrevistes

PRESIDENT DE LA COOPERATIVA SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES S.C.C.L.

“Estem digitalitzant sistemàticament la informació o dades amb què treballen el dia a dia els diferents departaments de les entitats municipals”

Sobre SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES: Empresa de solucions integrals per al Territori i experta en gestió de la Geoinformació i consultoria territorial. L’empresa va començar el seu camí a finals de l‘any 2013 i a l’any 2017 es va constituir com a cooperativa. El seus socis (actualment 6) tenen més de 20 anys d’experiència professional en el sector. 

DIRECTOR DE MÀRQUETING DE SAVIA

“Els funcionaris s'han de professionalitzar. I per això cal passar per una formació avaluable, com a certificacions oficials i una avaluació d'exercici i competencial”

Sobre SAVIA: Savia impulsa la modernització del sector públic millorant la gestió de les persones i el seu talent. Ho fa mitjançant el desenvolupament de solucions digitals per a la gestió integral de tots els processos de RH: Nòmina, Relació de Llocs de Treball, OEP, Portal de l'Empleat, etc.

PRESIDENT ASSOCIACIÓ CATALANA D'AMICS DE L'AIGUA

“Hem de ser molt curosos en els consums d’aigua, alhora que cal urgentment la recerca de recursos alternatius, com seran: la reutilització de les aigües regenerades, la dessalinització i la interconnexió interconques.”

Sobre ASSOCIACIÓ CATALANA D'AMICS DE L'AIGUA: Treballa al voltant dels problemes de l’aigua a Catalunya. Impulsa el coneixement de la realitat hidràulica i la sensibilització envers els problemes de l’aigua.

COO ALQUIENVAS GROUP

“El nostre Banc Smart permet la recàrrega de dispositius electrònics, porta un led que s'il·lumina quan es fa de nit o altaveus bluetooth, i és capaç de controlar l'energia que li queda per disminuir el seu rendiment a mesura que es queda sense bateria”

Sobre ALQUIENVAS GROUP:  Fabricants i distribuïdors de productes i solucions tecnològiques per la recollida selectiva de residus, mobiliari urbà en plàstic 100% reciclat i productes promocionals per a campanyes de sensibilització a nivell de medi ambient.

DIRECTOR DEL MÀSTER EN GESTIÓ, COMPUTACIÓ I ENGINYERIA URBANA I DEGÀ DEL COL·LEGI ECCAT

“Arrel de dur a terme el Congrés d’Enginyeria Municipal ens adonem que cal dotar als tècnics municipals d’una eina de formació i especialització que no existeix”

Sobre el Màster Té per objectiu formar professionals amb un perfil integrador en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana

DIRECCIÓ COMERCIAL D'ATTENDRE, S.L.

“En el cas d’Esplugues de Llobregat, l’app del ciutadà és el principal canal que utilitza el ciutadà i representa més del 40% respecte als altres canals (presencial, telefònic o correu electrònic)”

Sobre attend® Council:  Solució integral destinada ajuntaments i entitats d'àmbit municipal per millorar els seus procediments: gestió d'incidències i reclamacions, tasques internes, serveis tècnics, portal del ciutadà, smart city, etc.

1 / 9

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top