Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A ELISABETH UDINA
ENTREVISTA A ELISABETH UDINA

CEO ADTENDE, S.L.

“Actualment el servei OAC 360º dona cobertura a una població potencial de 730.000 persones entre Catalunya i Balears”

Sobre ADTENDE:  empresa que dona servei d’assistència al ciutadà en les tramitacions electròniques de l’administració pública en més de 43 idiomes.

Darreres entrevistes

DIRECTOR GENERAL DE L'HEURA CET

“Actualment les empreses privades estan més conscienciades que les administracions a inserir persones amb discapacitat intel·lectual o funcional en la seva organització”

Sobre L'HEURA CET :  L’Heura és un Centre Especial de Treball que treballa afavorint la inclusió sociolaboral de persones amb diversitat funcional.

GERENT KM0 ENERGY

"La Transició Energètica fa servir tecnologia però el que més necessita és la implicació de les persones”

Sobre KM0 ENERGY: empresa dedicada a activar la Transició Energètica, aplicant estratègies de descarbonització, promocionant la implantació de petits parcs de generació renovable distribuïda amb participació ciutadana, i amb innovació del sistema energètic, com ara les Comunitats Locals d’Energia.

GERENT D'ALQUIENVAS MEDI AMBIENT

“Ara mateix els contenidors que més demanda tenen són els utilitzats pel sistema de recollida porta a porta i per fer el compostatge domèstic”

Sobre Alquienvas: L’empresa disposa d’una extensa gamma de contenidors i recipients especialitzats per a la recollida selectiva de tot tipus de residus domèstics, urbans i industrials. També mobiliari urbà reciclat.

DIRECTOR COMERCIAL DE ENVIROCAT BCN

"Els ajuntaments busquen vehicles polivalents petits que puguin tenir opcions de carrossats, que puguin accedir llocs de el nucli urbà amb carrers estrets, de fàcil manteniment i reparacions, i amb una bona relació qualitat-preu."

Sobre Envirocat Bcn: Empresa dedicada a la comercialització de vehicles i maquinària industrial, especialment en l’àmbit municipal i sector serveis.

GERENTE DE FAURA-CASAS

"La qualitat en la prestació de serveis es pot seguir mantenint sense ser necessàriament presencials, fet que hem d'aprofitar per fer canvis estructurals"
Sobre Faura-Casas: Grup auditor i consultor, sòlidament implantat en el sector industrial i de serveis, que assumeix una reconeguda posició de lideratge en els sectors públic i hospitalari per l' especial adaptació dels seus serveis a l’especialitat d’ aquests sectors.

 

WOODEN & RESILIENT FLOORING PRODUCT SPECIALIST

"Els nostres departaments de Prescripció i Oficina Tècnica elaboren tota mena de propostes i solucions personalitzades amb total col·laboració amb els tècnics i arquitectes del mateix Ajuntament"
Sobre Mapei Wooden & Resilient Flooring Product: Gamma completa i innovadora de productes per a paviments de fusta i paviment lleuger.

1 / 11

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top