Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A MONTSERRAT VIÑAS
ENTREVISTA A MONTSERRAT VIÑAS

DIRECTORA GENERAL A iPLAY URBAN

"L'objectiu final dels jocs o parcs infantils és englobar el major nombre de nens possible des dels més hàbils fins als menys "


Sobre iPLAY URBAN DESIGN. S.L.:  Dissenyadors i instal·ladors de parcs infantils i mobiliari urbà per crear espais màgics i suggerents per a nens i nenes. Especialistes en dissenyar parcs infantils inclusius.

Darreres entrevistes

GERENTE DE VICENT SOLÉ MOBILIARI

“Vàrem donar un pas cap al sector de l’administració, dedicant-nos al subministrament integral de mobiliari per a l’obra pública i també privada”


Sobre VICENT SOLÉ MOBILIARI:  Especialistes en mobiliari d’equipaments amb servei integral d’assessorament, disseny, subministrament i muntatge.

DIRECTOR TÈCNIC DE GEODA SOLAR ENG SL

“ Les lluminàries fotovoltaiques compactes són una evolució espectacular respecte a les lluminàries fotovoltaiques tradicionals on la placa fotovoltaica, bateries i lluminàries s'instal·laven per separat en un pal o bàcul.”

Sobre GEODA SOLAR: Empresa dedicada al disseny, fabricació, distribució i comercialització de lluminàries fotovoltaiques compactes.

DIRECTOR TÈCNIC DE MICROZANJAS

“Hi ha diferents entorns on poder treballar amb la microrasa però en entorns urbans i zones comercials és primordial, no genera pols ni runa”

Sobre MICROZANJAS:  empresa d'obra civil especialitzada en la construcció de canalitzacions i rases.

CEO ADTENDE, S.L.

“Actualment el servei OAC 360º dona cobertura a una població potencial de 730.000 persones entre Catalunya i Balears”

Sobre ADTENDE:  empresa que dona servei d’assistència al ciutadà en les tramitacions electròniques de l’administració pública en més de 43 idiomes.

DIRECTOR GENERAL DE L'HEURA CET

“Actualment les empreses privades estan més conscienciades que les administracions a inserir persones amb discapacitat intel·lectual o funcional en la seva organització”

Sobre L'HEURA CET :  L’Heura és un Centre Especial de Treball que treballa afavorint la inclusió sociolaboral de persones amb diversitat funcional.

GERENT KM0 ENERGY

"La Transició Energètica fa servir tecnologia però el que més necessita és la implicació de les persones”

Sobre KM0 ENERGY: empresa dedicada a activar la Transició Energètica, aplicant estratègies de descarbonització, promocionant la implantació de petits parcs de generació renovable distribuïda amb participació ciutadana, i amb innovació del sistema energètic, com ara les Comunitats Locals d’Energia.

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top