la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local
Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A DAVID QUEVEDO
ENTREVISTA A DAVID QUEVEDO

DIRECTOR COMERCIAL DE CONTROL GROUP

"La gestió d’impressió perquè sigui eficient ha de ser total"

Sobre Control Group: Especialistes en la implantació de solucions globals de software, sistemes i impressió. Distribuïdor oficial de: Sage, HP, Konica Minolta, Docuware, Sonicwall, Mobility live i Makro Paper.

 

Darreres entrevistes

 

GERENT DE COEMVA

 

"Els jocs dels correcans estan dissenyats i avalats per experts veterinaris i personal especialitzat en la cura dels gossos"

Sobre Coemva: Especialistes en fusteria d'exterior des de fa més de 35 anys. Últimament estan potenciant jocs per als gossos i altres elements molt vinculats a les necessitats dels ajuntaments.

 

llegir +

DIRECTOR TÈCNIC D'ATTENDRE

“A través d’attend® Council, es centralitzen totes les peticions i incidències i qualsevol persona d’un grup o departament pot  accedir a saber l’estat dels serveis que hi estiguin relacionats”

Tots els municipis han de gestionar els seus serveis, ja siguin incidències a la via pública, sobre el medi ambient, reclamacions, etc. Per facilitar aquesta gestió Attendre, S.L. ha creat la plataforma attend® Council que ja estant fent servir Ajuntaments de referència a nivell català i amb la qual es pretén fomentar la participació ciutadana.

llegir +

GERENT D’AIGÜES DE VIC, SA i d’ABASTAMENTS, TRACTAMENTS I CONTROL D’AIGÜES, SL.

“Fem arribar la fibra òptica a indrets que per mètodes tradicionals seria tècnica, econòmica i/o mediambientalment massa costos”

Per primera vegada a Catalunya i a l’Estat espanyol s’ha fet una instal·lació de fibra òptica a través de les canonades de l’aigua. El projecte s’ha realitzat amb FIBRAIGUA, una marca que comercialitza Aigües de Vic i que té un futur molt prometedor.

llegir +

GERENT DE LA DIRECCIÓ REGIONAL DE TALHER CATALUNYA

"Gestionem per a l’Ajuntament tres serveis: el programa Com Funciona Barcelona?  i els equipaments d’educació ambiental La Fàbrica del Sol i l’Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella"

Sobre TALHER: Empresa de serveis mediambientals especialitzada en 4 àmbits: educació ambiental, jardineria, forestal i neteja viària i recollida de residus sòlids urbans.

llegir +

DIRECTOR IoTSWC

“El CIO no només ha de ser conscient del potencial de IoT sinó que ha de ser capaç d'anticipar els beneficis que aquestes tecnologies poden representar per al seu negoci o ciutat”

Sobre IoTSWC: Saló i Congrés de Fira Barcelona sobre Internet de les Coses 

llegir +

CEO de Torrot Group

Ivan Contreras és el fundador i CEO de Torrot Group, fabricant de motos i bicicletes des de 1948. L’any 2011 la filosofia de l’empresa va canviar amb un rellançament de la marca per enfocar-la a la producció de vehicles elèctrics. Recentment han presentat la MUVI, la primera motocicleta intel·ligent capaç d’interconnectar-se amb l’usuari i la ciutat.

llegir +
1234567 1 / 7
CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto