la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local
Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A TONI ZAMORA
ENTREVISTA A TONI ZAMORA

DIRECTOR EN GECKO WALLS

“Dins dels processos participatius que es realitzen en els centres educatius entre equips directius, professorat, famílies i alumnes, el rocòdrom és una de les activitats més demandades”

Sobre Gecko Walls: empresa especialitzada en el disseny, fabricació i instal·lació de rocòdroms, preses i búlders, donant solució a qualsevol espai lliure on poder crear una zona d'escalada.

 

Darreres entrevistes

PRESIDENT DE GRUPO NORTE

"Grupo Norte està reinventant la indústria dels serveis amb la suma de Persones, Processos i Tecnologia"

Sobre Grupo Norte: Grupo Norte ofereix un ampli portfoli que permet la integració de diferents serveis per guanyar eficiència i rendibilitat. La innovació és el seu "leit motiv".

 

llegir +

PRESIDENT DEL CAATEEB

“El BIM ha esdevingut indispensable per obtenir un procés constructiu controlat”

Sobre CAATEEB: El col·legi representa i ordena l'exercici de la professió d'aparellador, arquitecte tècnic i enginyer d'edificació per tal d'aconseguir la seva promoció tècnica, social i econòmica i per projectar la seva funció social.

 

llegir +

CEO DE VALIDATED ID

"El nostre servei estrella per a administracions públiques és la signatura biomètrica aplicada a entorns presencials"

Sobre Validated ID: Empresa proveïdora de ViDSigner, un servei integral de signatura electrònica que s'adapta a cada cas d'ús en funció de la tipologia del signant, la capacitat tecnològica de les parts o els requeriments legals o de seguretat requerits.

 

llegir +

DIRECTOR COMERCIAL DE CONTROL GROUP

"La gestió d’impressió perquè sigui eficient ha de ser total"

Sobre Control Group: Especialistes en la implantació de solucions globals de software, sistemes i impressió. Distribuïdor oficial de: Sage, HP, Konica Minolta, Docuware, Sonicwall, Mobility live i Makro Paper.

 

llegir +

SOCIO Y DIRECTOR COMERCIAL DE MUNEVAL

"El nostre software està en el núvol, és d’implementació immediata, i permet fer durant l’any de contractació tots aquells processos participatius que l’Ajuntament estimi oportú"

Sobre Muneval: Muneval és un conjunt d’eines online per a municipis amb governs per la fiabilitat.  El seu software permet a ajuntaments dur a terme consultes ciutadanes, avaluar la seva gestió amb la UNE-66182 i reportar sobre indicadors ITA.

 

llegir +

 

GERENT DE COEMVA

 

"Els jocs dels correcans estan dissenyats i avalats per experts veterinaris i personal especialitzat en la cura dels gossos"

Sobre Coemva: Especialistes en fusteria d'exterior des de fa més de 35 anys. Últimament estan potenciant jocs per als gossos i altres elements molt vinculats a les necessitats dels ajuntaments.

 

llegir +
12345678 1 / 8
CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto