Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A RAFAEL DAVID PÉREZ
ENTREVISTA A RAFAEL DAVID PÉREZ

WOODEN & RESILIENT FLOORING PRODUCT SPECIALIST

"Els nostres departaments de Prescripció i Oficina Tècnica elaboren tota mena de propostes i solucions personalitzades amb total col·laboració amb els tècnics i arquitectes del mateix Ajuntament"
Sobre Mapei Wooden & Resilient Flooring Product: Gamma completa i innovadora de productes per a paviments de fusta i paviment lleuger.

Darreres entrevistes

SYSTEMS ENGINEER / PURE STORAGE – IBERIA

"Un dels factors pels quals administracions s’han decantat pel nostre sistema d’emmagatzematge flash és pel menor cost de propietat per a una solució de dos centres de dades actiu-actiu amb ActiveCluster"

Sobre PURE STORAGE: Sobre Pure Storage: Líder en el quadrant màgic d'emmagatzematge de Gartner. Desenvolupa maquinari i programari d'emmagatzematge de dades totalment flaix. Les seves solucions permeten simplificar la gestió de l'emmagatzematge, reduir els costos i proporcionar una infraestructura d'alta disponibilitat.

DIRECTOR GENERAL DE SODECA

“L’equip DISINFECT-500 que hem cedit al Consell Comarcal està pensat per a desinfectar zones públiques com parades d’autobusos i trens, bancs i zones d’esbarjo, contenidors de brossa, carrers, l’exterior d’edificis com hospitals o geriàtrics.“
Sobre SODECA: Especialistes en disseny i fabricació de ventiladors, sistemes d’extracció i accessoris per aplicacions industrials.

PRODUCT SPECIALIST SPORT FLOORING DE MAPEI

" Recentment estem assistint a un creixement en la demanda de productes destinats a l'art urbà o art de carrer (Street art) amb projectes que involucren als propis habitants dels barris fent-los participar en el disseny i l'aplicació dels materials"

Sobre Mapei Sports System Technology: Líder en superfícies esportives. Amb productes d'avantguarda per la seva versatilitat, eficiència tècnica i de rendiment, i per les seves qualitats estètiques.
 

DIRECTORA DE MÀRQUETING DE TRANSGRÚAS

“A l'ésser una empresa familiar el tracte amb els clients és proper i basat en la confiança“

SobreTransgrúas: distribuïdors de grues articulades sobre camió, plataformes aèries, semiremolcs i góndoles, equips per a recollida selectiva, plataformes elevadores per a càrrega de mercaderies i PMR, maquinària per a biomassa i accessoris de tot tipus.

DIRECTOR COMERCIAL DE ENVIROCAT BCN, SL.

"A Envirocat Bcn, podem oferir una gama de vehicles ecològics amb carrosseries específiques per a cada tipus de necessitats"

Sobre Envirocat Bcn: empresa dedicada a la comercialització de vehicles i maquinària industrial, especialment en l’àmbit municipal i sector serveis.

CEO DE DESIDEDATUM

“Una bona governança de les dades és un dels punts claus de l’Administració del segle XXI, no és només un requisit per un bon servei de dades obertes“

Sobre desideDatum: Les principals àrees d'activitat de l’empresa són: les dades obertes (Open Data), la governança de dades, la transparència, el retiment de comptes, el govern obert i la comunicació en aquestes matèries.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top