Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JORDI PADRÓS
ENTREVISTA A JORDI PADRÓS

GERENT D’EXPOMON

“Les administracions més petites poder gaudir d’elements museístics qualitatius a preus i plaços més assequibles”

Sobre Expomon: L’ experiència i alta qualificació d’Expomon els permet assolir qualsevol projecte en l’àmbit museogràfic, expositiu, efímer, etc. de forma global: des del plantejament inicial i plànols, fins a la inauguració i el desmuntatge, incloent-hi disseny, producció i posada en funcionament.

Darreres entrevistes

ESTUCADORA I PROFESSIONAL DE LA REHABILITACIÓ

“Els arquitectes tornen a confiar en l'aplicació de l'estuc”

Sobre ESTUCS 1881: empresa amb dilatada trajectòria de 120 anys que domina tècniques com els estucs tradicionals, esgrafiats, relleus, revestiments tipus venecià els planxats al foc o la recuperació i restauració de vells estucs , pintures o pedra. 

GERENT DE L'ÀREA DE MANTENIMENT I FACILITY SERVICES DE NDAVANT

“La digitalització dels serveis de manteniment d’instal·lacions tècniques suposa estalvis considerables”

Sobre NDAVANT: empresa catalana de serveis a clients públics i privats, amb una força de treball de més de 170 persones assignades només a l’àrea de Manteniment i Facility Services.
 

CAP DE SERVEIS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL A TALHER

“El sector privat té potencial per adaptar les estratègies del sector públic, quant a comunicació i sensibilització ambiental”

Sobre TALHER: empresa amb 38 anys al sector  de la sostenibilitat a Catalunya.
 

DIRECTOR COMERCIAL DFSK CATALUNYA

“Els ajuntaments busquen vehicles senzills, que tinguin facilitat de manteniment i reparacions, i amb bona relació qualitat preu”

Sobre AUTOPREU: Distribuïdor per Catalunya i Andorra de la marca de vehicles comercials lleugers DFSK. Vehicles ideals per Ajuntaments i empreses de serveis auxiliars de neteja i jardineria.

CONSELLER DELEGAT I DIRECTOR GENERAL DE MAPEI SPAIN

“Tenim noves solucions que permeten posar paviments reduint els índexs de sonoritat, les tasques de manteniment i les incidències d'accidents. També revestiments amb alta resistència al desgast, als raigs ultraviolats i a les condicions meteorològiques més diverses"

Sobre MAPEI: Mapei és el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció, compta amb un portafoli de més de 5.000 productes i una facturació anual de 2.400 milions d'euros.

 

VP SALES - ‎VALIDATED ID

"DocuSign ens ha escollit com el seu motor de signatura electrònica manuscrita"

Sobre Validated ID: especialistes en identitat digital i signatura electrònica. Al seu producte estrella ViDSigner Bio se li sumen nous serveis: ViDSigner Mobile, ViDSigner DNIe, vinya Stamp, Docusign, ViDChain, etc.

 

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top