Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JOSÉ MARIA SERNA
ENTREVISTA A JOSÉ MARIA SERNA

DIRECTOR COMERCIAL ESPUBLICO

“Gestiona es transformarà en la nova suite de serveis de les administracions públiques, serà un camí complicat però segur que proporcionarà moltes satisfaccions”

Sobre esPublico: Liderant l’adopció de tecnologíes innovadores en l’administració pública.

Darreres entrevistes

DIRECTOR DE FUNDACIÓ EUROPACE

“La nostra activitat principal és la posada en marxa d’iniciatives que ajudin a descarbonitzar els edificis, a la regeneració urbana, i a transitar cap a un nou model energètic més distribuït, eficient i participatiu”

Sobre Fundació EuroPACE: és una entitat sense ànim de lucre que Impulsa iniciatives que empoderen a la ciutadania en la TRANSICIÓ ENERGÈTICA.

DIRECTOR D'OPERACIONS ALQUIENVAS GROUP

“Cada vegada més ens demanen cubs amb TAG identificatiu, bosses amb identificació, tancaments electrònics als contenidors o àrees de contenidors, sensors volumètrics, lectors per als vehicles de recollida i un programari que pugui integrar-ho tot”

Sobre ALQUIENVAS GROUP: Empresa amb una àmplia gamma de contenidors i recipients per a la recollida selectiva de residus, papereres, productes compostables. També disposa de productes fabricats amb plàstic 100% reciclat (mobiliari urbà, parcs infantils, passeres, etc.).

SALES MANAGER SPAIN PTV GROUP

“Amb PTV Visum és possible avaluar diferents estratègies de planificació del transport i múltiples escenaris hipotètics per a diferents mitjans de transport com el privat, públic, compartit i fins i tot autònom.”

Sobre PTV GROUP: Líder al mercat mundial, PTV Group proporciona solucions de programari per potenciar la mobilitat i el transport per a un futur més net i intel·ligent. D'aquesta manera, les ciutats, les empreses i les persones estalvien temps i diners, milloren la seguretat de les carreteres i minimitzen l'impacte sobre el medi ambient. PTV planifica i optimitza tot allò relacionat amb la mobilitat de les persones i les mercaderies a més de 2.500 ciutats de tot el món: és la idea central que ha acompanyat PTV des de la seva fundació el 1979.

B2B GENERAL MANAGER COOLTRA

“Al segment policial hem entrat en grans cossos com els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional i tenim presència a gairebé un centenar de ciutats i pobles espanyols”

Sobre Cooltra: empresa capdavantera a Europa en solucions sostenibles de mobilitat sobre dues rodes a Europa. Ofereix lloguer de vehicles per minuts, dies i mesos.

EXPORT BUSINESS DIRECTOR

“Productes bons al mercat n'hi ha molts. L'actitud correcta, però, és molt difícil aconseguir-la perquè necessita un procés cultural molt llarg que no exclou cap funció.”

Sobre Neri Spa: Des del 1962, Neri ha estat un símbol d'excel·lència en il·luminació i mobiliari urbà d'alta gamma a Itàlia, i a tot el món.

PRODUCT SPECIALIST SPORT FLOORING MAPEI

"La línia MAPECOAT TNS by Mapei està composta per productes i sistemes destinats a l'àmbit esportiu i urbà"

Sobre Mapei Sports System Technology: Líder en superfícies esportives. Amb productes d'avantguarda per la seva versatilitat, eficiència tècnica i de rendiment i per les qualitats estètiques.

1 / 8

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top