Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JORDI ESQUERDO
ENTREVISTA A JORDI ESQUERDO

DIRECCIÓ COMERCIAL ATTENDRE, S.L.

“Via pública, Neteja, Medi Ambient, Edificis Municipals, Platges, Enllumenat, Serveis interns, Manteniments son àrees que solen utilitzar attend® Council“
Sobre attend® Solutions:  solució per facilitar a les organitzacions la millora dels seus procediments i workflows i per atendre les sol·licituds, incidències, reclamacions i el suport dels clients, ciutadans o empleats.

Darreres entrevistes

CEO DE VALIDATED ID

"Es comencen a establir les bases de com funcionarà el model d'identitat descentralitzada que es preveu que entri en vigor cap a finals de 2022"


Sobre VALIDATED ID:  Empresa que ofereix solucions senzilles, segures i versàtils: signatura electrònica, identitat digital i factura electrònica.

DIRECTORA GENERAL A iPLAY URBAN

"L'objectiu final dels jocs o parcs infantils és englobar el major nombre de nens possible des dels més hàbils fins als menys "


Sobre iPLAY URBAN DESIGN. S.L.:  Dissenyadors i instal·ladors de parcs infantils i mobiliari urbà per crear espais màgics i suggerents per a nens i nenes. Especialistes en dissenyar parcs infantils inclusius.

GERENTE DE VICENT SOLÉ MOBILIARI

“Vàrem donar un pas cap al sector de l’administració, dedicant-nos al subministrament integral de mobiliari per a l’obra pública i també privada”


Sobre VICENT SOLÉ MOBILIARI:  Especialistes en mobiliari d’equipaments amb servei integral d’assessorament, disseny, subministrament i muntatge.

DIRECTOR TÈCNIC DE GEODA SOLAR ENG SL

“ Les lluminàries fotovoltaiques compactes són una evolució espectacular respecte a les lluminàries fotovoltaiques tradicionals on la placa fotovoltaica, bateries i lluminàries s'instal·laven per separat en un pal o bàcul.”

Sobre GEODA SOLAR: Empresa dedicada al disseny, fabricació, distribució i comercialització de lluminàries fotovoltaiques compactes.

DIRECTOR TÈCNIC DE MICROZANJAS

“Hi ha diferents entorns on poder treballar amb la microrasa però en entorns urbans i zones comercials és primordial, no genera pols ni runa”

Sobre MICROZANJAS:  empresa d'obra civil especialitzada en la construcció de canalitzacions i rases.

CEO ADTENDE, S.L.

“Actualment el servei OAC 360º dona cobertura a una població potencial de 730.000 persones entre Catalunya i Balears”

Sobre ADTENDE:  empresa que dona servei d’assistència al ciutadà en les tramitacions electròniques de l’administració pública en més de 43 idiomes.

1 / 8

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top