Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A MARC GARRIGA
ENTREVISTA A MARC GARRIGA

CEO DE DESIDEDATUM

“Una bona governança de les dades és un dels punts claus de l’Administració del segle XXI, no és només un requisit per un bon servei de dades obertes“

Sobre desideDatum: Les principals àrees d'activitat de l’empresa són: les dades obertes (Open Data), la governança de dades, la transparència, el retiment de comptes, el govern obert i la comunicació en aquestes matèries.

Darreres entrevistes

GERENT de EL ARTE CRISTIANO

"En aquests moments ens dediquem gairebé exclusivament a la realització de figures de pessebre, siguin peces noves o restauracions"

Sobre EL ARTE CRISTIANO: Empresa de llarga tradició fundada l'any 1880. Actualment disposa d’un taller avançat de més de 2.000 m2 situat a la ciutat d'Olot on hi fan Pessebres Municipals i altres estàtues Cristianes.

CEO de Control Group

"Som un dels millors partners de les grans tecnològiques mundials"

Sobre CONTROL GROUP: Va néixer fa 40 anys com a empresa distribuïdora de material d'oficina i actualment és soci de les principals empreses tecnològiques, ostentant premis per la seva destacada activitat per part de SAGE i d'HP. Parlem amb Josep Obiols d'aquest 40 aniversari i de com han sabut adaptar-se a la 4a revolució, la de la tecnologia.

SOCI SISMOTUR

"Sismotur ja proposa les administracions públiques de dades turístiques segons la nova Norma UNE de Semàntica de Dades de Destins Turístics Intel·ligents a través de la seva plataforma Inventrip implantades en 41 destinacions turístiques"

Sobre SISMOTUR: Consultoria i desenvolupament de sistemes d’informació i senyalització turística intel·ligent.

DIRECTOR COMERCIAL I RESPONSALBE DE PRODUCTE HP

“El que més ens sol·liciten les administracions públiques són els serveis gestionats d’impressió”
Sobre Girocopi S.L., REPROGIR : Empresa amb un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència en Serveis Gestionats d’impressió, Comunicacions, Informàtica, Material d’Oficina i Serveis de Copisteria.

PLATAFORMA COMUNICAT-I MANAGER

"Ens podeu sol·licitar una demo del servei i testar-lo internament a l’Ajuntament durant un mes per tal de que valoreu totes les seves possibilitats"

Sobre COMUNICAT-I : La Plataforma Comunicat-i és un nou servei d’Agbar, Suez Spain que aporta solucions globals que contribueixen al desenvolupament sostenible en el sector de municipal. Recentment hem llançat Comunicat-i, que consta d’una App de comunicació ciutadana i un portal web de gestió per l’Ajuntament.

DIRECTOR GENERAL GRUP RESOL

"La combinació que ens ha fet créixer és la de disseny, qualitat, preu, i aquesta ha estat possible perquè som fabricants amb una alta qualitat en el procés"

Sobre Grup Resol: Especialistes en mobiliari des de fa 50 anys. Resol dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix a més de 100 països una extensa gamma de mobiliari a través de les seves marques: Barcelona Dd, Resol Contract, Resol Garden i Resol Arenes. Altres marques del grup són Vilagrasa, INDECASA, Plasfur i Resol Trading. Totes elles ofereixen múltiples solucions a nivell d'edificis i equipaments municipals.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top