Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JOSEP FONT
ENTREVISTA A JOSEP FONT

DIRECTOR GENERAL DE SODECA

“L’equip DISINFECT-500 que hem cedit al Consell Comarcal està pensat per a desinfectar zones públiques com parades d’autobusos i trens, bancs i zones d’esbarjo, contenidors de brossa, carrers, l’exterior d’edificis com hospitals o geriàtrics.“
Sobre SODECA: Especialistes en disseny i fabricació de ventiladors, sistemes d’extracció i accessoris per aplicacions industrials.

Darreres entrevistes

PRODUCT SPECIALIST SPORT FLOORING DE MAPEI

" Recentment estem assistint a un creixement en la demanda de productes destinats a l'art urbà o art de carrer (Street art) amb projectes que involucren als propis habitants dels barris fent-los participar en el disseny i l'aplicació dels materials"

Sobre Mapei Sports System Technology: Líder en superfícies esportives. Amb productes d'avantguarda per la seva versatilitat, eficiència tècnica i de rendiment, i per les seves qualitats estètiques.
 

DIRECTORA DE MÀRQUETING DE TRANSGRÚAS

“A l'ésser una empresa familiar el tracte amb els clients és proper i basat en la confiança“

SobreTransgrúas: distribuïdors de grues articulades sobre camió, plataformes aèries, semiremolcs i góndoles, equips per a recollida selectiva, plataformes elevadores per a càrrega de mercaderies i PMR, maquinària per a biomassa i accessoris de tot tipus.

DIRECTOR COMERCIAL DE ENVIROCAT BCN, SL.

"A Envirocat Bcn, podem oferir una gama de vehicles ecològics amb carrosseries específiques per a cada tipus de necessitats"

Sobre Envirocat Bcn: empresa dedicada a la comercialització de vehicles i maquinària industrial, especialment en l’àmbit municipal i sector serveis.

CEO DE DESIDEDATUM

“Una bona governança de les dades és un dels punts claus de l’Administració del segle XXI, no és només un requisit per un bon servei de dades obertes“

Sobre desideDatum: Les principals àrees d'activitat de l’empresa són: les dades obertes (Open Data), la governança de dades, la transparència, el retiment de comptes, el govern obert i la comunicació en aquestes matèries.

GERENT de EL ARTE CRISTIANO

"En aquests moments ens dediquem gairebé exclusivament a la realització de figures de pessebre, siguin peces noves o restauracions"

Sobre EL ARTE CRISTIANO: Empresa de llarga tradició fundada l'any 1880. Actualment disposa d’un taller avançat de més de 2.000 m2 situat a la ciutat d'Olot on hi fan Pessebres Municipals i altres estàtues Cristianes.

CEO de Control Group

"Som un dels millors partners de les grans tecnològiques mundials"

Sobre CONTROL GROUP: Va néixer fa 40 anys com a empresa distribuïdora de material d'oficina i actualment és soci de les principals empreses tecnològiques, ostentant premis per la seva destacada activitat per part de SAGE i d'HP. Parlem amb Josep Obiols d'aquest 40 aniversari i de com han sabut adaptar-se a la 4a revolució, la de la tecnologia.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top