Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A JOAN LLEAL
ENTREVISTA A JOAN LLEAL

RESPONSABLE DE PROMOCIÓ DE LA PRESCRIPCIÓ A MAPEI

"Estudiem amb els tècnics i amb el cap de la brigada, els problemes que habitualment se'ls presenten en el seu dia a dia. A partir d'aquí mirem de fer aplicacions reals que realitzem conjuntament entre els operaris de la brigada al costat del nostre monitor, assegurant-nos que coneguin a fons la correcta manipulació dels productes"

Sobre Mapei Spain, S.A.: Mapei és el major productor mundial d'adhesius, segelladors i productes químics per a la construcció. Té 17 línies de producte que cobreixen totes les fases de qualsevol obra, ja sigui en edificació o obra civil. També ofereix nombrosos serveis destinats al projectista com: Informació Tècnica, Banc de Preus, Biblioteca BIM de sistemes Mapei, Oficina Tècnica i Assistència Tècnica.

Darreres entrevistes

DIRECTOR JURÍDIC VALIDATED ID

"Els àmbits d'acció de la signatura electrònica VIDSigner actualment són molt variats: OAC, inspecció, serveis socials, actes, signatura de convenis, biblioteques ..."

Sobre Validated ID: Validated ID ofereix seguretat i senzillesa per als processos de signatura electrònica i de verificació d'identitat digital. ViDSigner és el seu servei SaaS de signatura segura per escenaris presencials i remots.

PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA D’AMICS DE L’AIGUA 

“Els eixos del Congrés de l'aigua seran: la reutilització de les aigües, l’economia circular aplicada al sector de l’aigua i les noves tecnologies"

Sobre el Congrés de l’aigua: està organitzat per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua amb l’objectiu d’aprofundir en els problemes que el sector de l’aigua té a Catalunya. 

SOCI CONSULTOR DE CIN

"Ens trobem que moltes vegades hi ha serveis sobrevalorats en hores i alhora centres amb mancances d’hores; buscar l’equilibri és molt important i bàsic"

Sobre CIN: CIN és una consultoria especialitzada en el desenvolupament i optimització dels recursos adscrits dins els Serveis Generals (SSGG) d’entitats públiques, com són els ajuntaments, consells comarcals o diputacions. A banda de dependències de la Generalitat de Catalunya.

MANAGING DIRECTOR IBERIA / DIRECTOR GERENT MARKETS & SALES EUROPE A AEBI SCHMIDT GROUP

“El lliurament de recanvis es duu a terme directament des del nostre magatzem central al client en 24 - 48 hores sense costos d'enviament addicionals”

Sobre AEBI SCHMIDT GROUP: proveïdor líder de solucions innovadores per a la neteja viària, manteniment de carreteres i aeroports.

DIRECTOR D'IOTSWC

"A la Fira es podran veure sobretot modalitats d’IOT que incorporen una capa d'intel·ligència artificial"

Sobre IOTSWC: Del 16 al 18 d'octubre, l'esdeveniment industrial d'Internet, organitzat per Fira de Barcelona, reunirà a més de 250 experts mundials per debatre sobre les aplicacions reals de l'IoT que estan transformant diferents entorns industrials i creant nous models de negoci. Parlem amb Roger Bou, Director d’IOTSWC, per saber com evolucionen aquestes tecnologies i com les rep el mercat.

GERENT DE GRUP JORSAN

“Els ajuntaments ens demanen des d´una pick-up per ús normal i sense accessoris; a personalitzacions com haver d’ instal·lar equips de neu com ara pala llevaneus i saler; camions  satèl·lit o camions polivalents"

Sobre Grup Jorsan: Distribuïdor de vehicles industrials.  Concessionari  Oficial  Isuzu, Avia, Mega, Piaggio (vehicles elèctrics)També distribueixen altres marques com SDMO (grups electrògens) Snow Dogg ( equips de Neu ) i PORCELLI ( satèl·lits i recol·lectors ) . A més, subministren la maquinària i els accessoris necessaris per complementar al vehicle en funció de l'activitat prevista.

1 / 11

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top