la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local
Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A SANTI CASAS
ENTREVISTA A SANTI CASAS

CEO DE VALIDATED ID

"El nostre servei estrella per a administracions públiques és la signatura biomètrica aplicada a entorns presencials"

Sobre Validated ID: Empresa proveïdora de ViDSigner, un servei integral de signatura electrònica que s'adapta a cada cas d'ús en funció de la tipologia del signant, la capacitat tecnològica de les parts o els requeriments legals o de seguretat requerits.

 

Darreres entrevistes

DIRECTOR COMERCIAL DE CONTROL GROUP

"La gestió d’impressió perquè sigui eficient ha de ser total"

Sobre Control Group: Especialistes en la implantació de solucions globals de software, sistemes i impressió. Distribuïdor oficial de: Sage, HP, Konica Minolta, Docuware, Sonicwall, Mobility live i Makro Paper.

 

llegir +

SOCIO Y DIRECTOR COMERCIAL DE MUNEVAL

"El nostre software està en el núvol, és d’implementació immediata, i permet fer durant l’any de contractació tots aquells processos participatius que l’Ajuntament estimi oportú"

Sobre Muneval: Muneval és un conjunt d’eines online per a municipis amb governs per la fiabilitat.  El seu software permet a ajuntaments dur a terme consultes ciutadanes, avaluar la seva gestió amb la UNE-66182 i reportar sobre indicadors ITA.

 

llegir +

 

GERENT DE COEMVA

 

"Els jocs dels correcans estan dissenyats i avalats per experts veterinaris i personal especialitzat en la cura dels gossos"

Sobre Coemva: Especialistes en fusteria d'exterior des de fa més de 35 anys. Últimament estan potenciant jocs per als gossos i altres elements molt vinculats a les necessitats dels ajuntaments.

 

llegir +

DIRECTOR TÈCNIC D'ATTENDRE

“A través d’attend® Council, es centralitzen totes les peticions i incidències i qualsevol persona d’un grup o departament pot  accedir a saber l’estat dels serveis que hi estiguin relacionats”

Tots els municipis han de gestionar els seus serveis, ja siguin incidències a la via pública, sobre el medi ambient, reclamacions, etc. Per facilitar aquesta gestió Attendre, S.L. ha creat la plataforma attend® Council que ja estant fent servir Ajuntaments de referència a nivell català i amb la qual es pretén fomentar la participació ciutadana.

llegir +

GERENT D’AIGÜES DE VIC, SA i d’ABASTAMENTS, TRACTAMENTS I CONTROL D’AIGÜES, SL.

“Fem arribar la fibra òptica a indrets que per mètodes tradicionals seria tècnica, econòmica i/o mediambientalment massa costos”

Per primera vegada a Catalunya i a l’Estat espanyol s’ha fet una instal·lació de fibra òptica a través de les canonades de l’aigua. El projecte s’ha realitzat amb FIBRAIGUA, una marca que comercialitza Aigües de Vic i que té un futur molt prometedor.

llegir +

GERENT DE LA DIRECCIÓ REGIONAL DE TALHER CATALUNYA

"Gestionem per a l’Ajuntament tres serveis: el programa Com Funciona Barcelona?  i els equipaments d’educació ambiental La Fàbrica del Sol i l’Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella"

Sobre TALHER: Empresa de serveis mediambientals especialitzada en 4 àmbits: educació ambiental, jardineria, forestal i neteja viària i recollida de residus sòlids urbans.

llegir +
12345678 1 / 8
CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto