Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A DENIS SOLÉ
ENTREVISTA A DENIS SOLÉ

COO ALQUIENVAS GROUP

“El nostre Banc Smart permet la recàrrega de dispositius electrònics, porta un led que s'il·lumina quan es fa de nit o altaveus bluetooth, i és capaç de controlar l'energia que li queda per disminuir el seu rendiment a mesura que es queda sense bateria”

Sobre ALQUIENVAS GROUP:  Fabricants i distribuïdors de productes i solucions tecnològiques per la recollida selectiva de residus, mobiliari urbà en plàstic 100% reciclat i productes promocionals per a campanyes de sensibilització a nivell de medi ambient.

Darreres entrevistes

DIRECTOR DEL MÀSTER EN GESTIÓ, COMPUTACIÓ I ENGINYERIA URBANA I DEGÀ DEL COL·LEGI ECCAT

“Arrel de dur a terme el Congrés d’Enginyeria Municipal ens adonem que cal dotar als tècnics municipals d’una eina de formació i especialització que no existeix”

Sobre el Màster Té per objectiu formar professionals amb un perfil integrador en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana

DIRECCIÓ COMERCIAL D'ATTENDRE, S.L.

“En el cas d’Esplugues de Llobregat, l’app del ciutadà és el principal canal que utilitza el ciutadà i representa més del 40% respecte als altres canals (presencial, telefònic o correu electrònic)”

Sobre attend® Council:  Solució integral destinada ajuntaments i entitats d'àmbit municipal per millorar els seus procediments: gestió d'incidències i reclamacions, tasques internes, serveis tècnics, portal del ciutadà, smart city, etc.

DIRECTOR COMERCIAL ESPUBLICO

“Gestiona es transformarà en la nova suite de serveis de les administracions públiques, serà un camí complicat però segur que proporcionarà moltes satisfaccions”

Sobre esPublico: Liderant l’adopció de tecnologíes innovadores en l’administració pública.

DIRECTOR DE FUNDACIÓ EUROPACE

“La nostra activitat principal és la posada en marxa d’iniciatives que ajudin a descarbonitzar els edificis, a la regeneració urbana, i a transitar cap a un nou model energètic més distribuït, eficient i participatiu”

Sobre Fundació EuroPACE: és una entitat sense ànim de lucre que Impulsa iniciatives que empoderen a la ciutadania en la TRANSICIÓ ENERGÈTICA.

DIRECTOR D'OPERACIONS ALQUIENVAS GROUP

“Cada vegada més ens demanen cubs amb TAG identificatiu, bosses amb identificació, tancaments electrònics als contenidors o àrees de contenidors, sensors volumètrics, lectors per als vehicles de recollida i un programari que pugui integrar-ho tot”

Sobre ALQUIENVAS GROUP: Empresa amb una àmplia gamma de contenidors i recipients per a la recollida selectiva de residus, papereres, productes compostables. També disposa de productes fabricats amb plàstic 100% reciclat (mobiliari urbà, parcs infantils, passeres, etc.).

SALES MANAGER SPAIN PTV GROUP

“Amb PTV Visum és possible avaluar diferents estratègies de planificació del transport i múltiples escenaris hipotètics per a diferents mitjans de transport com el privat, públic, compartit i fins i tot autònom.”

Sobre PTV GROUP: Líder al mercat mundial, PTV Group proporciona solucions de programari per potenciar la mobilitat i el transport per a un futur més net i intel·ligent. D'aquesta manera, les ciutats, les empreses i les persones estalvien temps i diners, milloren la seguretat de les carreteres i minimitzen l'impacte sobre el medi ambient. PTV planifica i optimitza tot allò relacionat amb la mobilitat de les persones i les mercaderies a més de 2.500 ciutats de tot el món: és la idea central que ha acompanyat PTV des de la seva fundació el 1979.

1 / 9

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top