Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A PABLO HERNÁNDEZ FERNÁNDEZ
ENTREVISTA A PABLO HERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

MANAGING DIRECTOR IBERIA / DIRECTOR GERENT MARKETS & SALES EUROPE A AEBI SCHMIDT GROUP

“El lliurament de recanvis es duu a terme directament des del nostre magatzem central al client en 24 - 48 hores sense costos d'enviament addicionals”

Sobre AEBI SCHMIDT GROUP: proveïdor líder de solucions innovadores per a la neteja viària, manteniment de carreteres i aeroports.

Darreres entrevistes

DIRECTOR D'IOTSWC

"A la Fira es podran veure sobretot modalitats d’IOT que incorporen una capa d'intel·ligència artificial"

Sobre IOTSWC: Del 16 al 18 d'octubre, l'esdeveniment industrial d'Internet, organitzat per Fira de Barcelona, reunirà a més de 250 experts mundials per debatre sobre les aplicacions reals de l'IoT que estan transformant diferents entorns industrials i creant nous models de negoci. Parlem amb Roger Bou, Director d’IOTSWC, per saber com evolucionen aquestes tecnologies i com les rep el mercat.

GERENT DE GRUP JORSAN

“Els ajuntaments ens demanen des d´una pick-up per ús normal i sense accessoris; a personalitzacions com haver d’ instal·lar equips de neu com ara pala llevaneus i saler; camions  satèl·lit o camions polivalents"

Sobre Grup Jorsan: Distribuïdor de vehicles industrials.  Concessionari  Oficial  Isuzu, Avia, Mega, Piaggio (vehicles elèctrics)També distribueixen altres marques com SDMO (grups electrògens) Snow Dogg ( equips de Neu ) i PORCELLI ( satèl·lits i recol·lectors ) . A més, subministren la maquinària i els accessoris necessaris per complementar al vehicle en funció de l'activitat prevista.

GERENT D’EXPOMON

“Les administracions més petites poder gaudir d’elements museístics qualitatius a preus i plaços més assequibles”

Sobre Expomon: L’ experiència i alta qualificació d’Expomon els permet assolir qualsevol projecte en l’àmbit museogràfic, expositiu, efímer, etc. de forma global: des del plantejament inicial i plànols, fins a la inauguració i el desmuntatge, incloent-hi disseny, producció i posada en funcionament.

ESTUCADORA I PROFESSIONAL DE LA REHABILITACIÓ

“Els arquitectes tornen a confiar en l'aplicació de l'estuc”

Sobre ESTUCS 1881: empresa amb dilatada trajectòria de 120 anys que domina tècniques com els estucs tradicionals, esgrafiats, relleus, revestiments tipus venecià els planxats al foc o la recuperació i restauració de vells estucs , pintures o pedra. 

GERENT DE L'ÀREA DE MANTENIMENT I FACILITY SERVICES DE NDAVANT

“La digitalització dels serveis de manteniment d’instal·lacions tècniques suposa estalvis considerables”

Sobre NDAVANT: empresa catalana de serveis a clients públics i privats, amb una força de treball de més de 170 persones assignades només a l’àrea de Manteniment i Facility Services.
 

CAP DE SERVEIS D'EDUCACIÓ AMBIENTAL A TALHER

“El sector privat té potencial per adaptar les estratègies del sector públic, quant a comunicació i sensibilització ambiental”

Sobre TALHER: empresa amb 38 anys al sector  de la sostenibilitat a Catalunya.
 

1 / 10

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top