Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A ORIOL PEIRATO
ENTREVISTA A ORIOL PEIRATO

PARTNER BUSINESS MGR. HP PRINTING AND COMPUTING SOLUTIONS

“Tenint en compte l´ús d´informació de dades dels ciutadans que fan les administracions, considerem la seguretat com a característica fonamental dels nostres dispositius”

Sobre HP PRINTING AND COMPUTING SOLUTIONS, S.L.U: Empresa de tecnologia que compren un portfoli de productes i serveis de sistemes personals, impressores i solucions d’impressió 3D.

Darreres entrevistes

DIRECTOR DE MÀRQUETING I FUNDACIÓ GRUP AL

"El nostre mòdul de control intern, no només contempla les opcions considerades com a estàndard en tot allò relacionat amb la Funció Interventora compta a més, amb un alt nivell de personalització que ens permet adaptar el nostre mòdul, a les necessitats específiques en funció de la particularitat i necessitats del ajuntament."

Sobre GRUPO AL: Grup d'empreses especialitzades en el disseny, desenvolupament, implementació i suport de solucions professionals al camp de les TIC per a l'Administració Pública.

GEÒGRAF I COFUNDADOR DE SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES

“L’avantatge de tenir el cens amb la nostra metodologia és que permet tenir els locals digitalitzats i geolocalitzats, fet que permet fer estudis territorials i evolucions històriques.”

Sobre Solucions Geogràfiques: Consultoria especialista en geoinformació i creació de bases de dades.

CTO D’IMAN SERVICES / DIR. TÈCNIC DE IMAN SEGURIDAD

“Connectem els sistemes de detecció d’intrusos i incendi a la nostra Central Receptora d’Alarmes”

Sobre IMAN Facility Services: Serveis de Facility com la seguretat, el manteniment, la neteja i els serveis auxiliars.

GERENT DE VICENT SOLÉ MOBILIARI

“L'experiència i l'especialització permet a Vicent Solé Mobiliari abastar la totalitat d’un projecte de mobiliari”

Sobre Vicent Solé Mobiliari: Empresa amb 50 anys de trajectòria en tot tipus de mobiliari per obra pública i privada.

TÈCNIC FUNDACIÓ EUROPACE

“Oferim un acompanyament integral als ajuntaments en el disseny dels projectes, les fórmules jurídiques, la participació ciutadana activa i l'assistència en els processos de licitació i implementació de les comunitats energètiques”

Sobre Fundació Europace: Ajuda a la descarbonització d’edificis i la regeneració urbana. Impulsa iniciatives que empoderin a la ciutadania en la transició energética involucrant i conscienciant activament als ciutadans i canalitzant ajudes.

DIRECTOR COMERCIAL MEIN

"Fa anys que estem especialitzats en la fabricació d’equipaments de cal·listènia amb mides reglamentàries per l’ús competitiu d’aquest esport"

Sobre MEIN: Fabriquem tota mena d'elements per a l'entrenament físic en exteriors i en via pública

1 / 11

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top