Encetem un nou espai perquè proveïdors i administració es coneguin una mica més. L’activitat contractual té impacte en el teixit industrial, per tant és imprescindible conèixer de primera mà els actors i els mercats.

 

ENTREVISTA A LAURA GRAUS
ENTREVISTA A LAURA GRAUS

RESPONSABLE DEPARTAMENT MOBILIARI DE VICENT SOLÉ

"Respecte el mobiliari, aconsellem al client amb aquells productes que més es poden escaure en l’espai i l’ergonomia necessària"

Sobre Vicnet Solé: Empresa amb prop de 60 anys de trajectòria en tot tipus de mobiliari per l’obra pública i privada.

Darreres entrevistes

RESP. RELACIONS INSTITUCIONALS I PRESCRIPCIÓ ESP/PORTUGAL DE CIRCUTOR

"No només cal posar punts de recàrrega, sinó també tenir un contracte de manteniment."

Sobre Circutor: Circutor es dedica a la fabricació de solucions per a l'eficiència energètica i equips de recàrrega per a vehicles elèctrics.

GEÒGRAF I COFUNDADOR DE SOLUCIONS GEOGRÀFIQUES

“L’avantatge de tenir el cens amb la nostra metodologia és que permet tenir els locals digitalitzats i geolocalitzats, fet que permet fer estudis territorials i evolucions històriques.”

Sobre Solucions Geogràfiques: Consultoria especialista en geoinformació i creació de bases de dades.

CEO PARK'S ESPAIS LÚDICS I URBANS

"Cada vegada més els clients busquen més propostes de valor i personalitzades"

Sobre Park's Espais Lúdics i Urbans: Empresa amb més de 20 anys d'experiència en la creació d'àrees de joc i mobiliari urbà.

BUSINESS DEVELOPMENT REPRESENTATIVE PTV IBERIA

"Amb PTV Lines busquem una eina molt senzilla, que pugui ser utilitzada per qualsevol tècnic, sense necessitat de coneixements avançats en planificació del transport públic."

Sobre PTV GROUP: L'empresa alemanya PTV Group es dedica al desenvolupament de software i a la prestació de serveis en l'àmbit de la planificació del transport i la mobilitat. 

PARTNER BUSINESS MGR. HP PRINTING AND COMPUTING SOLUTIONS

“Tenint en compte l´ús d´informació de dades dels ciutadans que fan les administracions, considerem la seguretat com a característica fonamental dels nostres dispositius”

Sobre HP PRINTING AND COMPUTING SOLUTIONS, S.L.U: Empresa de tecnologia que compren un portfoli de productes i serveis de sistemes personals, impressores i solucions d’impressió 3D.

DIRECTOR DE MÀRQUETING I FUNDACIÓ GRUP AL

"El nostre mòdul de control intern, no només contempla les opcions considerades com a estàndard en tot allò relacionat amb la Funció Interventora compta a més, amb un alt nivell de personalització que ens permet adaptar el nostre mòdul, a les necessitats específiques en funció de la particularitat i necessitats del ajuntament."

Sobre GRUPO AL: Grup d'empreses especialitzades en el disseny, desenvolupament, implementació i suport de solucions professionals al camp de les TIC per a l'Administració Pública.

1 / 11

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top