El Conselh Generau d’Aran rehabilitarà el paviment de la residència geriàtrica Sant Antoni i de l’hospital

El Conselh Generau d’Aran rehabilitarà la totalitat del paviment que actualment conforma l’urbanització de la façana principal de l’hospital de la Val d’Aran i de la Residència geriàtrica Sant Antoni i ampliarà la vorera per als vianants del carrer de l’hospital així com de l’espai de la residència amb un total de 900 m2.

Amb aquesta rehabilitació es vol millorar la seguretat i dignificar l’ espai que en aquestos moments es troba deteriorat degut a la manca de planor i de peces al paviment i, suposa un perill per als vianants i usuaris tant de la Residència com a de l’hospital.
A la Residència Sant Antoni s’instal·larà nou mobiliari urbà i es disposarà de diverses xarxes de calefacció elèctrica al paviment.
“Aquesta obra serà complementada l’any vinent amb l’enjardinament de la part posterior de la residència geriàtrica Sant Antoni i la resta de l’espai existent al voltant de l’hospital” ha manifestat el síndic d’Aran, Carlos Barrera.
Per a aquesta segona fase, ja s’ha mantingut una reunió dels servei tècnics en la que també hi eren presents el Síndic d’Aran i l’alcalde de Vielha i Mijaran i han acordat que els tècnics del Conselh Generau d’Aran juntament amb els de l’Ajuntament de Vielha i Mijaran elaboraran el projecte definitiu. 
El pressupost total d’execució de l’obra és de 169.927,27€.

Font: http://www.bondia.cat/

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top